افتتاح مسابقات ملی مهارت در رشته‌های آشپزی و قنادی
افتتاح مسابقات ملی مهارت در رشته‌های آشپزی و قنادی
نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته‌های آشپزی و قنادی صبح امروز با حضور خیریان پور معاون استاندار مازندران، درویشی مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان، داوران وشرکت‌کنندگان در محل سالن اجتماعات مرکز آموزشی هتلداری ساری افتتاح شد.

به گزارش ندای تجن ، مسابقات ملی مهارت هر ساله و مسابقات جهانی هر دو سال یک بار برگزار می‌شود، افزود:در سال جاری شرکت کنندگان از 21استان حضور دارند و نفر برگزیده در نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت رشته‌های آشپزی و قنادی به  مسابقات جهانی مهارت در شانگهای چین اعزام می‌شود.

نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته‌های آشپزی و قنادی با همکاری دانشگاه‌های آزاداسلامی، دانشگاه فنی‌و حرفه‌ای، مدارس سما و آموزش و پرورش با حمایت سازمان فنی و حرفه‌ای با حضور 21نفر آشپزی و 16 نفر قنادی شرکت کننده از سراسر کشور در حال برگزاری است.

در مسابقات آشپزی که امروز آغاز شد 18نفر توانستند خود را به محل مسابقات برسانند.