به گزارش ندای تجن-سید حسین درویشی با تشکر از همه دست اندرکاران برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی که با حضور ۱۸نفر از ۱۵استان برگزار شد،گفت: در طول ۳روز گذشته هر چه در بضاعت داشتیم فراهم آوردیم و از سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور که با اعتماد به ما،میزبانی مسابقات را به مازندران دادند،تشکر می کنیم.
وی با بیان اینکه در سیاست جدید سازمان آموزش فنی و حرفهای بحث تمرکز زدایی و اجرای مسابقات در استانهای مختلف مطرح و برای نخستین بار روی داد، افزود: اما سومین بار است که مسابقات ملی مهارت در استان مازندران در حال برگزاری است ودر دهه ۸۰میزبان مسابقات ملی جوشکاری و همین طور مسابقات کامپیوتر و تاسیسات در مازندران بودیم.
درویشی با اشاره به اینکه در هر ۳مرحله سعی کردیم در توان خود و نیروها را بسیج و اقدامات براساس پروتکل سازمان انجام شود، اضافه کرد:نیازمند به حمایت و پشتیبانی های مشخص و خاص از جانب سازمان کشور و همه بنگاهها که به نوعی به عنوان شرکای ما محسوب می شوند، داریم.
وی از همکاری انجمن صنفی آشپزان و سرآشپزان تشکر کرد و افزود:بخش عمده ای از هزینه ها به اندازه امیلیارد و ۷۰۰میلیون تومان که رقم قابل توجهی است به اندازه سرانه هزینه اعتبار تجهیزات کارگاهی برای ۲سال مازندران از منابع ملی و استانی هزینه شد.
وی از همکاری شرکت های اسپانسر، داوران،کارشناسان و پرسنل اداره کل فنی و حرفه ای مازندران در برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت تشکر کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکه وفاق و صمیمیت میان کارکنان در استان مازندران را در جای دیگر ندیدم، گفت: مازندران نه تنها در شاخصهای آموزشی بلکه در وفاق و دوستی هم سرآمد کشور است.
وی ابراز امیدواری کرد که مازندران امتحان خود را خوب پس دهد و نتایجی حاصل شود که نتیجه خارج شده از این میزبانی همان مدالی باشد که از کشور چین دریافت می کنیم .
در پایان مراسم اختتامیه از کارشناسان و داوران نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی با اهدای لوح تقدیر،قدردانی شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران در مراسم اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت رشته آشپزی:
تمام توان خود را برای برگزاری مسابقات گذاشتیم
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران مازندران در مراسم اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت که در محل مرکز آموزش هتلداری ساری برگزار شد،گفت: مازندران در وفاق و صمیمیت در میان کارکنان، سرامد کشور است.
لینک کوتاه :
http://nedayetajan.ir/?p=1527
برچسب ها
خبر:
افطار چه بخوریم؟
طبق اعلام بخش بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران لزوم مصرف غذاهای سبک و پرانرژی در وعده غذایی افطار مورد تاکید قرار گرفته است.
خبر:
دعای نخستین روز ماه مبارک رمضان
به گزارش ندای تجن-دعای نخستین روز ماه مبارک رمضان بدین شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم اللهمَ اجْعلْ صِیامی فیه صِیام الصّائِمینَ وقیامی فیهِ قیامَ القائِمینَ ونَبّهْنی فیهِ عن نَومَةِ الغافِلینَ وهَبْ لی جُرمی فیهِ یا الهَ العالَمینَ واعْفُ عنّی یا عافیاً عنِ المجْرمینَ. خدایا! روزه مرا در این روز مانند روزه داران حقیقی که […]
خبر:
بازدید مدیرجهادکشاورزی ساری از واحدهای صنفی برای تداوم خدماترسانی به مردم
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری امروز از واحدهای صنفی عرضه اقلام اساسی و واحدهای نانوایی شهر فرح آباد برای جلوگیری از تعطیلی خودسرانه و تداوم خدمت رسانی به مردم بازدید کرد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.