عطر و طعم غذای مازندران و فارس مدال طلا را از آن خود کرد
عطر و طعم غذای مازندران و فارس مدال طلا را از آن خود کرد
شرکت‌کنندگان استان‌ مازندران و فارس در میان برگزیدگان نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت که در رشته‌های آشپزی با حضور ۱۷ استان کشور برگزار شد، به عنوان نفر نخست برگزیده و معرفی شدند.

به گزارش ندای تجن-تمامی شرکت کنندگان در مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی ۵ مرحله طبخ غذا را پشت سر گذاشتند که « علی عابدین پور»از استان مازندران و« آرمان نصیرزاده» از استان فارس مدال طلا و «شکیب حسینی» از استان گیلان مدال برنز مسابقات را کسب کردند.

براساس این گزارش؛«زهرا قهوه چی» از استان بوشهر، «سید زینو حسینی» از استان کردستان،«مهلا کاظم زاده» از استان سمنان، «ضحی یوسفی» از استان مازندران، «بهار آذرخش» از استان لرستان و «محمدغفاری» از استان تهران به ترتیب شایسته تقدیر شدند.

لازم به ذکر است: مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی از روز ۲۲مهرماه سال جاری آغاز و در روز ۲۴مهرماه پایان یافت و مسابقات ملی مهارت در رشته قنادی از روز ۲۸ تا 30 مهر در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای هتلداری ساری برگزار می‌شود.