به گزارش ندای تجن به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، حبیب اله رنجبر با بیان اینکه 87 هکتار از باغات شهرستان نور به کشت کیوی اختصاص دارد، گفت: سالانه 2 هزار و 300 تن از این میوه در این شهرستان تولید می شود.
وی افزود: “هایوارد” از ارقام کشت شده کیوی در این شهرستان است که به دلیل درشتی، یکنواختی، بازارپسندی و خاصیت خوب انبارداری که دارد باغداران بیشتر ترغیب به کشت این نوع رقم میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با بیان اینکه این میوه دارای مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی است که از این رو میتوان آن را در رده میوههای بسیار مفید قرار داد، افزود: کیوی منبعی غنی از ویتامین C بوده و حتی مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است.
وی در پایان یادآور شد: 95 بهره بردار در سطح باغات کیوی این شهرستان مشغول فعالیت هستند.