تولید سالانه 2هزارتن کیوی در نور
تولید سالانه 2هزارتن کیوی در نور

مدیر جهاد کشاورزی نور از تولید سالانه 2 هزار و 300 تن کیوی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش   ندای تجن به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج)، حبیب اله رنجبر با بیان اینکه 87 هکتار از باغات شهرستان نور به کشت کیوی اختصاص دارد، گفت: سالانه 2 هزار و 300 تن از این میوه در این شهرستان تولید می شود.

وی افزود:  “هایوارد” از ارقام کشت شده کیوی در این شهرستان است که به دلیل درشتی، یکنواختی، بازارپسندی و خاصیت خوب انبارداری که دارد باغداران بیشتر ترغیب به کشت این نوع رقم می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور با بیان اینکه این میوه دارای مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی است که از این‌ رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد، افزود: کیوی منبعی غنی از ویتامین C بوده و حتی مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است.

وی در پایان یادآور شد: 95 بهره بردار در سطح باغات کیوی این شهرستان مشغول فعالیت هستند.