رقیه حاتمی پور فرشی در گفتو گو با ندای تجن، با بیان اینکه انجمنهای دوستی در چارچوب مردمی کار میکنند، گفت: انجمن صلح و دوستی ایران و استرالیا را با هدف ایجاد ارتباط بیشتر میان مردم دو کشور در سال 1387تاسیس کردیم.
رییس انجمن دوستی ایران و استرالیا با اشاره به کمیتههای مختلف انجمن در حوزههای علمی، بازرگانی،فرهنگی، هنری، گردشگری و کمیته ارتباط و رسانه، افزود:کمیته علمی ارتباط میان دانشگاههای دو کشور را تسهیل میکند.
وی ادامه داد:کمیته هنری در همه رشتهها به ویژه آشپزی و قنادی فعالیت دارد و کمیته بازرگانی هم ارتباط تجاری میان دو کشور را تهسیل میکند.
حاتمی پور فرشی با بیان اینکه در صورت نیاز به کمیتهای جدید در انجمن دوستی ایران و استرالیا، با موافقت وزارت کشور و وزارت امور خارجه راه اندازی می شود، گفت: مسابقات ملی مهارت در ایران را به اعضا معرفی میکنم تا اطلاعات کافی را داشته باشند.
این فعال اجتماعی با اشاره به عضویت حدود 78نفر در انجمن صلح و دوستی ایران و استرالیا، افزود:در حال حاضر 43نفرعضویت خود را تمدید و به صورت فعال در انجمن حضور دارند.
وی با بیان اینکه افراد علاقهمند در حوزههای مختلف میتوانند عضو انجمن صلح و دوستی ایران و استرالیا شوند، اضافه کرد:مشاوره رایگان برای ادامه تحصیل، ثبت نام دانشگاهی، استفاده از نظرات کارشناسان در رشتههای مختلف و سایر موارد خدماتی است که به اعضا داده میشود.
برگزاری برنامههای فرهنگی با همکاری سفارت استرالیا
مدیرعامل هولدینگ گردشگری فلامینگو با اشاره به اینکه اعضا میتوانند برنامههای فرهنگی و هنری یا ..را برگزار کنند، ادامه داد:انجمن صلح و دوستی با دعوت از سفیر استرالیا در ایران میتواند در اجرای برنامه کمک کند.
وی با بیان اینکه به تازگی به مناسبت « روز ملی استرالیا»جشنی با حضور سفیر این کشور ، نمایندگانی از وزارت امور خارجه ایران و سایر اعضا در هتل فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، افزود:یکی از نقاشان چیره دست ایران تصویر سفیر را طراحی کرد و به او هدیه داد.
این فعال گردشگری به ظرفیتها و پتانسیلهای مازندران که حرف نخست را در ایران می زند، اشاره کرد و ادامه داد: لازم است تا مسئولان برگزاری رویداد بینالمللی گردشگری کشورهای عضو اکو در سال 2022 اطلاع رسانی وسیعی انجام دهند.
وی به بیان موفقیت نمایشگاه اکسپوی دبی پرداخت و گفت: برای تبلیغ این نمایشگاه 5سال زمان صرف شد .
حاتمی پور فرشی با اشاره به اینکه مبتکر طرحهای گردشگری مانند برگزاری رالی بانوان برای معرفی مناطق کمتر شناخته شده است، افزود: آمادگی دارم که رالی بانوان را با هدف معرفی جاذبههای طبیعی کمتر شناخته شده ساری و استان به مهمانان برگزار کنیم.
پیشنهاد برگزاری فستیوال غذا و شیرینی پزی
وی پیشنهاد برگزاری فستیوال غذا و شیرینیپزی برای معرفی غذا و دسرهای ایرانی به مهمانان خارجی را داد و گفت: اقوام ایرانی دارای بیش از 3هزار نوع غذا ، نوشیدنی، پیش غذا و سالاد هستند که میتوانیم در رویداد بینالمللی گردشگری کشورهای عضو اکو در سال 2022 آنان را معرفی کنیم و در نهایت جذب گردشگر به کشور را تسهیل و افزایش دهیم.
این فعال گردشگری خواستار همکاری تمامی نهادهای دولتی و مردمی در جهت برگزاری بهتر رویداد بینالمللی گردشگری کشورهای عضو اکو در سال 2022 شد.