فرشاد مهدیپور معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگوارشاد اسلامی کشور در بخش پایانی مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ابوذر اظهار کرد: جشنواره ابوذر میتواند نقش جهت دهنده و پویا به رسانههای مازندران تزریق کند.
وی افزود: همگرایی دستگاههای متولی میتواند در استانی که پیشران بسیاری از موضوعات در کشور است قطعا باید نقش اهالی رسانه برجستهتر از حال حاضر باشد.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگوارشاد اسلامی کشور خاطرنشان کرد: در جریان اغتشاشات اخیر که یک جنگ شناختی و ترکیبی بود استان مازندران نیز جزو استانهایی بود که مورد هدف معاندان انقلاب بود و تلاش شد بخشی از رخدادهای این استان در تراز ملی و بین المللی انعکاس داده شود و ورود اهالی رسانه مانع از این اتفاق و هدف دشمنان انقلاب شد.
این مسئول ادامه داد: باید از این اتفاق درس گرفت و یک برنامه منسجم و روشنگری بومی میتواند بسیار موثرتر از تصمیمات ملی در اتفاقات این چنینی باشد.
مهدیپور گفت: هر چقدر جشنواره ابوذر بتواند به موقعیت بومی استان توجه کند و تمرکز بر حل معضلات را سرلوحه قرار دهد قطعا موثرتر خواهد بود و باید پرداخت موضوعی به مسایل بومی پررنگ تر شود.
وی عنوان کرد: وجود ۲۰ روزنامه و بیش از ۲۰۰ پایگاه خبری در مازندران در کنار بسیاری از رسانههای دیگر قطعا اگر به سمت تولیدات بومی در راستای زیست بوم و الویتهای استانی پیش برویم به حل مشکلات استان کمک خواهد کرد.
معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگوارشاد اسلامی کشور اعلام کرد: با این میزان از رسانههای استانی که بخشی در مقیاس ملی نقش آفرینی میکنند باید پرسید در سپهر رسانهای کشور چه میزان جریان سازی صورت گرفته است.
این مسئول متذکر شد: اگر ما نتوانیم با اخبار جعلی مواجه شویم و افکار عمومی را اقناع کنیم اتفاقات معکوسی در حوزه رسانه رخ خواهد داد و لذا باید ارزیابی دقیق از رسانهها و نیز اثربخشی آنان صورت گیرد.
مهدیپور یادآور شد: باید یک آمایش رسانهای در استانهای کشور با ارزیابی توانمندی، نقش آفرینی، جریان سازی و نیز شناسایی فیک نیوزها در استانها صورت بگیرد.
انتهای پیام/