پرتقال 12هزار و 200 و سیب را 28هزارتومان بخرید/پرتقال مازندران در سبد میوه مردم کشور
پرتقال 12هزار و 200 و سیب را 28هزارتومان بخرید/پرتقال مازندران در سبد میوه مردم کشور
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران امشب در برنامه ویژه خبری درباره قیمت میوه شب عید و تامین نیازمندی کشور صحبت کرد.

به گزارش ندای تجن-حسن عنایتی کلیجی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با حضور در برنامه زنده تلویزیونی گفتگوی ویژه خبری درباره بررسی وضعیت بازار شب عید در مازندران گفت: از ماه‌ها قبل اقدام به برنامه‌ریزی برای اتخاذ تمهیدات لازم در جهت تامین و توزیع کالاهای اساسی شهروندان مازندرانی و مسافران نوروزی کردیم.

وی ادامه داد: پرتقال ۱۶ استان کشور و برنج تمام کشور را از تولیدات این استان تامین کردیم.

عنایتی ادامه داد: ذخیره سازی میوه شب عید در استان انجام شد و ۵۱ مرکز عرضه در سراسر استان دایر شد و شهروندان می‌توانند سیب و پرتقال تنظیم بازار را از این مراکز تامین کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: پرتقال با قیمت ۱۲ هزار و ۲۰۰ تومان و سیب به قیمت ۲۸ هزار تومان در مراکز تعیین شده تنظیم بازار استان عرضه می‌شود.

این مسوول اضافه کرد: نظارت‌ها در بازار باید افزایش پیدا کند و قیمت‌ها بر روی کالا درج شود و در معرض دید شهروندان قرار گیرد تا کنترل و نظارت به درستی انجام شود.

وی ادامه داد: در سطح هر شهرستان و مکان‌های پرتردد توزیع میوه های تنظیم بازار انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: دو هزار تن پرتقال در چند روز اخیر به میادین میوه و تره بار پایتخت ارسال خواهد شد و پرتقال استان تهران از مازندران تامین خواهد شد.

عنایتی گفت: امروز ۱۱۵ تن مرغ و گوشت منجمد در استان توزیع کردیم و مشکلی در تامین و توزیع نداریم.

  • منبع خبر : دریافتی از روابط عمومی