به گزارش ندای تجن- تیم های نظارتی متشکل از فرمانداریها، جهاد کشاورزی، صمت، اداره کل غله، شبکه بهداشت و اتحادیه خبازان در این بازدیدها به منظور سهولت دسترسی شهروندان روزه دار و مسافرین استان به نان به عملکرد انبارهای آرد ، نحوه آردرسانی به نانوایی ها و عملکرد واحدهای خبازی نظارت بیشتری دارند.
در اجرای این طرح که با رویکرد نظارت بر نحوه توزیع آرد ، مصرف سهمیه آرد فوق العاده نوروزی و اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان در استان مازندران آغاز شد، مواردی نظیر نحوه توزیع آرد به واحدهای خبازی، نصب بنر کشیک نوروزی جهت معرفی به شهروندان و مسافرین، انجام تراکنش های متعارف در پخت و عرضه نان، رعایت ساعت پخت نان ابلاغ شده به واحد خبازی، برخورد با تعطیلات خودسرانه، رعایت بهداشت فردی و محیط، وضعیت وزن چانه و… مورد ارزیابی قرار می گیرد.
بنابر این گزارش تیم های نظارتی در سومین و چهارمین روز از عید نوروز از 117 واحد خبازی در شهرستان های قائمشهر و ساری بازدید به عمل آوردند.
طی بازرسی های به عمل آمده در این 2 شهرستان 11 واحد خبازی به دلیل تخلف تعطیلی خودسرانه، 13 واحد به دلیل کسری وزن چانه، 11 مورد به دلیل عدم رعایت بهداشت و 69 واحد به دلیل عدم حضور متصدی جهت برخورد قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی گردیدند.
بر اساس گزارشهای دریافتی وضعیت آردرسانی به نانواییها مطلوب بوده و با رعایت ساعت کار ابلاغی و انجام تراکنش های متعارف توسط نانواهای استان هیچ مشکلی برای تامین نان مورد نیاز شهروندان روزه دار در ماه مبارک رمضان و مسافرین نوروزی وجود ندارد.
شایان ذکر است، ساعات پخت و عرضه نان در واحدهای خبازی استان به گونه ای برنامه ریزی شده که با توجه به همزمانی ماه رمضان و تعطیلات نوروزی همواره نان داغ در دسترس مردم و مسافرین باشد.
روابط عمومی اداره کل غله استان باتوجه به رصد و پایش تراکنشها در پایان هر دوره اعلام کرد: پس از پایش عملکرد هر واحد خبازی از طریق سامانه در وزارت امور اقتصادی و دارایی، درصورت هرگونه مغایرت درعملکرد و عدم رعایت ضوابط ابلاغی، سهمیه واحدهای خبازی بصورت هوشمند تعدیل خواهد شد.
بنابر این گزارش، به منظور قدردانی از نانوایانی که دستورالعملهای ابلاغی وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص تولید و عرضه نان، انجام تراکنش های متعارف و استفاده صحیح از دستگاه کارتخوان هوشمند را در عملکرد خود لحاظ نمودند، ضمن برخورداری از 30 درصد کارمزد روزانه پخت نان، در پایان هر دوره 10 درصد نیز به سهمیه آرد آن ها افزوده خواهد شد.
ضمنا در صورت بروز هرگونه مشکل و یا به منظور آموزش در نحوه عملکرد دستگاه کارتخوان هوشمند بانک سپه، شماره پشتیبان 02123762376 به صورت 24 ساعته آماده پاسخگویی به کلیه نانوایان می باشد.
- منبع خبر : روابط عمومی