به گزارش ندای تجن به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب مازندران، مهندس برارزاده مدیرعامل شرکت درحاشیه این دیدار گفت: در این نشست علاوه بر پیگیری مصوبات تنش آبی در شرق مازندران ، میزان پیشرفت پروژ ه های فاز 1 محرومیت زدایی و تنش آبی و نیز پروژه های فاز 2 محرومیت زدایی و ادامه طرحهای تنش آبی گذر از تابستان 1402 در شرق استان بررسی شد.
وی ادامه داد: در این نشست مقرر شد، با توجه به پیشرفت مناسب فیزیکی پروژه ها ، ضمن تسریع در ابلاغ تخصیص اعتبارات فاز یک پروژه های محرومیت زدایی، نسبت به افزایش سقف تخصیص نیز مساعدت لازم به عمل آید.
وی، در بخش دیگری از سخنانش به اجرای طرح فاضلاب در شرق استان با توجه به امضای تفاهم نامه با قرارگاه خاتم الانبیا(ص) تصریح کرد: در این نشست درخصوص شروع عملیات اجرایی طرح ایجاد تأسیسات فاضلاب گلوگاه، تملک زمین تصفیه خانه فاضلاب بهشهر و نکا نیز گفتگو شد.