به گزارش ندای تجن- حسن خیریانپور، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران در جلسه کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار استان اعلام کرد: با تدابیر و دستور استاندار و پیگیری ها، رصد و پایش هفتگی توسط حوزه معاونت اقتصادی استانداری در تیرماه سالجاری ۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان مازندران انجام شد که نسبت به ماه مشابه سال گذشته حدود ۱۳ درصد افزایش جوجه ریزی مرغ در مازندران را نشان می دهد.
وی تصریح کرد: ۱۲ درصد مرغ کشور در مازندران تولید که رتبه اول کشور را دارد و طبق برنامه ریزی انجام شده روزانه ۶۰۰ تا ۹۰۰ تن مرغ آماده طبخ در ۱۹ کشتارگاه طیور مازندران تولید می شود که در این جلسه تصمیم گیری شد باتوجه به در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی (ع)، روزانه ۵۰۰ تن از مرغ کشتار شده در بازار مازندران عرضه گردد.
در این جلسه به جهاد کشاوزی استان ماموریت و تکلیف شد در هماهنگی باسازمان تبلیغات اسلامی و نظارت فرمانداران تامین مرغ هیات های مذهبی در اولویت ویژه قرار گیرد.