ندای تجن- حجت الاسلام فولادی مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری مازندران در دیدار با احمد عبدالله رئیس هیات مدیره خانه تجارت ایران – داغستان روسیه ضمن تشکر از وی و هیات همراه جهت حضور در مازندران و بازدید از بندر امیرآباد اظهار کرد: یکی از بزرگترین فرصت های منطقه آزاد مازندران، تعامل نزدیک و دو جانبه با کشور دوست و برادر روسیه است و ما در نظر داریم با رونق و گسترش نگاه دریامحوری برای افزایش ورود و خروج گمرکی اقدام کنیم.
وی با بیان مزیت ها، امتیازات و ویژگی های سرمایه گذاری در مناطق آزاد به عنوان مشوق های موثر و مهم، افزود: بندر امیرآباد ظرفیت های عظیمی دارد و استان مازندران نیز قابلیت تبدیل شدن به کریدور شمال- جنوب و حتی شرق و غرب ایران را دارد و می تواند پل ارتباطی کشورهای حوزه CIS از جمله فدراسیون روسیه با کشورهای حاشیه خلیج فارس باشد.
مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری مازندران از آمادگی کامل برای حضور سرمایه گذاران فدراسیون روسیه در منطقه آزاد مازندران به ویژه بندر امیرآباد خبر داد و افزود: ما خواستار مذاکرات جدی و انعقاد قرارداد با سرمایه گذاران روسی و دیگر کشورهای همسایه جهت عملیاتی شدن توافقات فیمابین هستیم و در اسرع وقت به تعهدات مان جامه عمل خواهیم پوشاند.
لازم به ذکر است در ابتدای این نشست صمیمی، موسی پور مدیرکل بنادر و دریانوردی بندر امیرآباد نیز با ارائه گزارشی به معرفی ظرفیت های تجاری و سرمایه گذاری بندر امیرآباد پرداخت و از فعال بودن ۴۴ شرکت سرمایه گذاری در منطقه امیر آباد خبر داد.
گفتنی است احمد عبدالله رئیس هیات مدیره خانه تجارت داغستان روسیه، سرگی مالوویچ شریک خانه تجارت ایران- داغستان و حسن افروخته رئیس هلدینگ لزیر در ایران و روسیه و مسئول کمپانی خانه تجاری ایران- داغستان نیز با اشاره به روابط حسنه ایران و روسیه و تعاملات مازندران و داغستان از طریق بندر ماخاچکالا و بندر امیرآباد جهت سرمایه گذاری در منطقه آزاد مازندران اعلام آمادگی کردند و خواستار جدی شدن مذاکرات فیمابین جهت گسترش مناسبات تجاری و اقتصادی شدند.
احمد عبدالله با اشاره به تحریم فدراسیون روسیه در سال های اخیر بیان کرد: ایران بیش از ۴۰ سال است که با شدیدترین تحریم ها دست و پنجه نرم می کند و ما خواهان استفاده از این تجربیات هستیم.
وی در پایان خواستار رفع موانع موجود از جمله مسائل لجستیکی و اخلال در مبادلات ارزی و بانکی شد و گفت: اگر زیرساخت های لازم ایجاد گردد و موانع لجستیکی و مبادلات بانکی مرتفع گردد ظرفیت صادرات و واردات فیمابین چندین برابر خواهد شد و محصولات در مدت زمان به مراتب کوتاه تری به مقصد خواهند رسید.
همچنین مقرر شد مذاکرات جدی تر فیمابین، هفته آتی در تهران و محل دبیرخانه منطقه آزاد استمرار یابد که در صورت انعقاد قرارداد، جزئیات آن را در اختیار مخاطبان قرار خواهیم داد.