رسانه‌ها:لزوم گسترش ارتباط میان دستگاه‌های اجرایی و اصحاب‌رسانه/بانویی که به عنوان راننده جذب اداره شد و الان گزینه مدیرکلی است/مافیایی که پشت نیروگاه زباله‌سوز است/استاندار:گزارش غیرواقعی به رئیس‌جمهور نمی‌دهیم/جلسات فصلی با اصحاب رسانه برگزار می‌کنیم
رسانه‌ها:لزوم گسترش ارتباط میان دستگاه‌های اجرایی و اصحاب‌رسانه/بانویی که به عنوان راننده جذب اداره شد و الان گزینه مدیرکلی است/مافیایی که پشت نیروگاه زباله‌سوز است/استاندار:گزارش غیرواقعی به رئیس‌جمهور نمی‌دهیم/جلسات فصلی با اصحاب رسانه برگزار می‌کنیم
در نخستین نشست صمیمی استاندار و اصحاب رسانه استان مسائلی مطرح شد که به صورت خلاصه برای شما منتشر کردیم.

به گزارش ندای تجن – نخستین نشست صمیمی یوسف نوری استاندار مازندران با اصحاب رسانه استان دیروز 25 اردیبهشت ماه در محل سالن شهید رجایی استانداری برگزار شد.

در ابتدای جلسه احسان آهنگر گزارشی از تعداد رسانه‌های چاپی عنوان کرد.

وی افزود: مازندران با داشتن 421 رسانه رتبه هفتم را در کشور دارد و تعداد 457نفر عضو خانه مطبوعات استان هستند که رتبه نخست را در کشور داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه تعداد 145 رسانه چاپی در استان داریم که رتبه چهارم کشور را دارا هستیم، افزود:تعداد 183رسانه الکترونیک برخط نیز دارای مجوز هستند که رتبه ششم کشور را داریم.

مسئول سازمان بسیج رسانه مازندران در ادامه با بیان اینکه از سال 1390 با دستور رهبری سازمان بسیج رسانه در تهران تاسیس شد، گفت: از سال 94نیز سازمان بسیج رسانه در مازندران راه اندازی شد

عبدالمهدی حق‌شناس با اشاره به راه‌اندازی تعداد 22 کانون بسیج رسانه در استان، افزود:تعداد 816خبرنگار عضو سازمان هستند و تاکنون 5یادواره شهدای رسانه برگزار کردیم که 3یادواره به صورت کشوری برگزار شد.

وی با بیان اینکه هدف از تشکیل سازمان بسیج رسانه راه‌اندازی جبهه ملی است، ادامه داد: مازندران از جمله استان‌های برتر در کشور است و در سطح حوزه و پایگاه در حال انجام کار هستیم.

حق‌شناس برگزاری اردوی راهیان پیشرفت را از جمله برنامه‌هایی که با همکاری دولت و اصحاب رسانه و سازمان بسیج کارخانجات و شرکت شهرک‌های صنعتی برگزار شد مطرح کرد و گفت: در خردادماه سال جاری اختتامیه جام رسانه‌ای امید برگزار می‌شود.

مدیرعامل خانه مطبوعات استان نیز ادامه داد: خانه مطبوعات  تشکل ریشه‌دار کشور با بیش از 483 عضو فعال است که اقداماتی مانند آموزش، ساماندهی خبرنگاران، بزرگداشت روز خبرنگار و..را پیگیری می‌کند.

افشین ایمانی افزود: انتظار ما این است که سطح تعامل دستگاه‌ها با اصحاب رسانه گسترش یابد.

وی با اشاره به مشکلات اجرایی که رسانه‌های مکتوب در بخش تولید و کمبود کاغذ دارند، گفت: انتظار داریم از ظرفیت شرکت چوب و کاغذ مازندران برای تهیه کاغذ مطبوعات استفاده شود تا بخشی از مشکلات رسانه کاهش یابد.

ایمانی با بیان مشکلات معیشتی اصحاب رسانه استان، افزود: امیدواریم با تدوین سند تحول رسانه استان معضلات و مشکلات خبرنگاران شناسایی و کمیته‌ای برای حل آن تشکیل شود.

وی از برگزاری جشنواره تولیدات رسانه‌ای با عنوان «روایت خدمت» با محوریت سفر رئیس‌جمهور خبر داد.

مدیرمسئول روزنامه بشیر با اشاره به اینکه یکی از شاخص‌های استان وجود بیش از 10 هزار شهید در مازندران است که یکی از سرمایه‌های استان محسوب می‌شود، گفت:بخشی از شهدا در منطقه مرز مهران و استان ایلام حضور داشتند.

حسن درزی نژاد با بیان اینکه در زمان جنگ صدام می‌گفت که فقط با ایران نمی‌جنگیم، ادامه داد: صدام می‌گفت با ایران، مازندران و اصفهان می‌جنگیم و امروز این استان‌ها یکی از سرمایه‌های بزرگ در کارنامه جنگ تحمیلی دارند.

وی تفاوت استانداران گذشته با استاندار فعلی را در این موضوع اعلام کرد که استانداران پیشین بعد از سمت استانداری به وزارت و معاونت رسیدند؛ اما استاندار فعلی از وزارت به مسئولیت استانداری رسید و همین موضوع انتظارات مردم از او را بیشتر می‌کند.

درزی نژاد در ادامه خواستار به پایان رساندن پروژه‌های نیمه‌کاره از جمله نیروگاه زباله‌سوز ساری، فروش برنج کشاورزانی که هنوز بر دستان آنان مانده است و اعلام یک شماره تماس برای ارتباط با اصحاب رسانه شد.

میثم کاوه از مازنی خبر نیز با اشاره به کارکرد مفید استانداران غیربومی در مازندران که خاطرات خوبی برای مردم برجای گذاشت، گفت: انسجام کافی در استان نیست و اعضای شورا اختیار عمل کافی برای استیضاح شهردار ندارند.

وی بر اهمیت موضوع نشاط اجتماعی و برخی از مسائل فرهنگی و تاریخی تأکید کرد و ادامه داد: مخالف برخورد با نابهنجاری‌های اجتماعی نیستم اما نسبت به نوع برخورد با آن ها نقد دارم.امیدوارم رفتارهایی که با برخی نابهنجاری‌ها می‌شود اصلاح شود.

جویباری مدیر روزنامه تیرنگ خدا رو شکر کرد که استاندار غیربومی وارد مازندران شد.

وی با اشاره به فشار اقتصادی که بردوش اصحاب رسانه استان قرار دارد، افزود:در دولت گذشته میزان حمایت از اصحاب رسانه و توزیع یارانه بیشتر بود اما در دولت فعلی کمتر شد.

جویباری با اشاره به مشکلات صنعت چاپ و نشر که به کاغذ و رنگ و دستگاه وابسته است، ادامه داد:اگر قرار باشد رسانه محل تولید محتوا باشد بیشتر دچار چالش می شود.

وی خطاب به سخنان رئیس جمهور درباره راه اندازی گشت ارشاد مدیران ، گفت: در مازندران یک بانو به عنوان راننده جذب اداره‌ای شد  و پس از مدتی به عنوان معاون منصوب و هم اکنون گزینه مدیرکلی است.

وی درباره پروژه های پل سه راه جویبار، بزرگراه میاندرود و مشکلات شهرسازی مرکز استان، صحبت کرد که لازم است مورد توجه قرار گیرند وافزود:از طرفی مدیریت پسماند و پس آب خانگی هم نداریم و با این همه ظرفیت در بخش های مختلف مشکل بیکاری داریم.

جویبار خواستار پیوست فرهنگی در اجرای برنامه های استان شد و گفت لازم است برای خبرنگارانی که به مدت 2سال انعکاس اخبار استان و دولت را انجام دادند هزینه ای درنظر گرفته شود.

محمددرخشنده از روزنامه کار و کارگر و خبرگزاری ایلنا انتقاداتی پیرامون فعالیت نمایندگان و استاندار سابق مطرح کرد و گفت:مازندران دارای نخبه های بسیاری در عرصه رسانه است که می توان از ظرفیت آنان استفاده کرد.

حسین زحمتکش یکی از اصحاب رسانه استان نیز درباره باشگاه نساجی و بی توجهی مسئولان نسبت به آن صحبت کرد.

وی درباره راه اندازی کارخانه شماره 3نساجی توضیحاتی داد و از استاندار خواست تا بازدیدی از رونق فعالیت آن داشته باشد.

رقیه نعلبندانی سردبیر خبرگزاری ایسنا مازندران درباره اهمیت داشتن پیوست فرهنگی برای سواحل آزاد شده مازندران گفت و افزود:پروژه زباله سوز مازندران سال هاست که نیمه کاره مانده و مافیایی پشت آن هست که باید این موضوع بررسی و حل شود.

حسین احمدی از روزنامه قدس از استاندار خواست تا پاسخگوی عملکرد خود باشد و وقتی این مسئولیت را به فرد دیگری می سپارد حتما با اصحاب رسانه نشست داشته باشد .

وی از حضور افراد بسیاری که با استاندار سابق همراه بودند و بعد از مدتی در کشور پست گرفتند و رفتند انتقاد کرد و گفت:فردی به همراه استاندار بود که مشکلات مردم را در زمان سفرهای شهرستانی می نوشت اما متاسفانه کمتر به رفع مشکلات مردم توجه شد تا جایی که خودم دو نفر را به این فرد معرفی کردم و پیگیر شدم اما کاری از سمت او انجام نشد.

حسین برزگر ولیک چالی روزنامه نگار خواستار داشتن رویکرد علمی نسبت به برنامه های توسعه و استفاده از عناصر دانش شد و گفت: به رسانه ها اجازه دهید تا کار خود را انجام دهند رسانه آزاد و مستقل باشد بهتر کار می کند و رسانه های استان نجیب هستند.

وی با بیان اهمیت مطالعه و دقت نظر در انجام برنامه های استان به ویژه در بخش های کشاورزی و گردشگری، افزود:اولویت های کاری را مشخص کنید و به مدیرانی که قدرت اجرایی ندارند تذکر دهید.

در ادامه سخنان استاندار در این نشست به نقل از خبرگزاری ایرنا را منتشر می کنیم.

ا- استاندار مازندران با اظهار این که مردم علوی تبار استان کرامت انسانی و دینی عمیقی دارند، گفت: در سفر پایان هفته جاری هیأت دولت به استان، گزارش غیر واقعی از وضعیت استان به رئیس‌جمهور اعلام نخواهد شد و مطالبات به حق مردم را پیگیری می کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری سه شنبه شب در نخستین نشست با خبرنگاران مازندران با ذکر این نکته که اگر نتوانیم نقد پذیر باشیم به جایی نخواهیم رسید. تصریح کرد:واقعیت شاخص‌های توسعه اقتصادی مازندران و مشکلات زیر ساختی به درستی تجزیه و تحلیل شده و در این سفر به شخص رئیس‌جمهور گزارش خواهد شد.

استانداری مازندران از رسانه ها به عنوان مهمترین مشاور برای حل نظام مسایل و پاسخگویی به مطالبات مردم و توسعه ای نام برد و ادامه داد: امروز رسانه های رسمی نقش مهمی در تربیت، آموزش وتصمیم گیری در حکومت دارد.

نوری خاطر نشان کرد: رسانه های رسمی تنظیم کننده اخبار و اطلاعات شبکه های اجتماعی هستند.

استاندار مازندران رسالت رسانه ها در استان بسیار سنگین توصیف کرد و ادامه داد: مانع مازندران را با هم حل و فصل کنیم، معتقدم امروز رسانه از انتشار محض اطلاعات به مرحله مشاوره برای مسوولان و دست اندرکاران رسیده است.

نوری دیوان سالاری اداری مازندران را بزرگترین مانع اساسی حل نظام مسایل استان دانست و توضیح داد: مسایل استان در همه بخش در بوروکراسی اداری گرفتار می شود و به نظر می رسد این معضل حتی از دیوار چین و برلین بلندتر شده است.

نماینده عالی دولت در مازندران بر لزوم برگزاری جلسات فصلی با رسانه های مازندران تاکید کرد و گفت: از ایده های خبرنگاران به عنوان مشاوره استفاده می شود.

نوری کشاورزی و گردشگری مازندران را از اولویت‌های توسعه ای استان نام برد و اظهار داشت: گردشگری در این خطه گردشگری انبوه که آسیب های مختلفی هم دارد، است.

وی با بیان اینکه طبق بررسی های صورت گرفته ۷۱ درصد مصوبات سفر اول دولت سیزدهم به مازندران عملیاتی شده است، گفت: فرصت ها را باید درک کرد و رسانه ها ظرفیت بزرگی برای حفظ منافع مردم در استان هستند.

نوری مازندران را استانی با ظرفیت های ویژه ملی دانست و تصریح کرد: حفظ منافع در مازندران ملی است.

نیروگاه زباله زباله سوز ساری با هدف بهره برداری تا دهه فجر امسال با جدیت دنبال می شود

استاندار مازندران از تامین یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل نیروگاه زباله سوز ساری خبر داد و گفت : باید امیدوار باشیم دهه مبارک فجر امسال این طرح به بهره‌برداری برسد.

وی حل پسماند مازندران را برنامه‌های مهم دولت عنوان کرد و گفت: دفن زباله مازندران تجربه خوبی نیست و پیامدها زیست محیطی زیادی دارد.

نوری با بیان اینکه تولید روزانه سه هزار ۱۰۰ تن زباله در مازندران می تواند فرصت هم باشد، ادامه داد: معتقدم توانایی حل ۲ معضل اساسی شامل پسماند و مهار هدر رفت آب های سطحی در استان وجود دارد.

استاندار مازندران با اظهار این که خبرنگاران مدافعان منافع مازندران هستند، گفت: با مردم شفاف هستیم و عده‌های خود را عملیاتی می کنیم.

نوری از رسانه ها خواست تا اخبار حضور آیت الله رئیسی به مازندران را در قالب دو دوم سفر به درستی منعکس کنند.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری – ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت – همراه با تعدادی از اعضای هیات دولت برای دومین بار در قالب سفر استانی مهمان مازندرانی‌ها است.

بهره‌برداری از طرح‌های جدید نهضت ملی مسکن، چندین طرح درمانی، سد گلورد، طرح تکمیل آبرسانی به شهر ساری، پارک جنگلی ۵۰۰ هکتاری ساری و چند طرح عمرانی دیگر و همچنین حضور در نشست شورای اداری، دیدار با علما، نخبگان و خانواده شهدا و مردم استان بخشی از برنامه‌های هفدهمین سفر رئیس‌ دولت سیزدهم در دور دوم سفرهای استانی است.

بهره‌برداری از ۹۵۰ طرح حوزه برق در سفر رئیس‌جمهور به مازندران

سفر نخست آیت‌الله رئیسی همراه با تعدادی از وزرا و اعضای هیات دولت سیزدهم به مازندران ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ انجام شد که افزون بر دیدار با اقشار مختلف مردم و بازدید از برخی طرح‌های زیرساختی، بهره‌برداری از چندین طرح عمرانی و تعیین تکلیف تعدادی از پروژه‌های نیمه‌کاره و بر زمین مانده، نتیجه آن در نظر گرفتن ۱۷۶ مصوبه برای اجرای طرح‌های مختلف با مجموع اعتبار مصوب بیش از ۱۷۷ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال بود.

از پایان سال ۱۴۰۰ تا کنون افزون بر ۱۲۶ هزار و ۴۱۵ میلیارد ریال اعتبار به طرح‌های مصوب سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران اختصاص یافت که معادل ۷۱ درصد کل اعتبار در نظر گرفته شده برای این طرح‌ها است.

به استناد آمارهای اعلام شده توسط دستگاه‌های اجرایی و استانداری مازندران، از مجموع ۱۷۶ مصوبه سفر نخست رئیس‌جمهور به مازندران ۷۸ مصوبه به طور کامل محقق شده، در ۸۹ مصوبه فرآیند اجرایی طی می‌شود و عملیات اجرایی با پیشرفت فیزیکی طبق برنامه در حال انجام است و اجرای ۹ مصوبه نیز در حال پیگیری است

  • منبع خبر : خبر اصحاب رسانه به نگارش ندای تجن است.خبر استاندار به نقل از ایرنا