مراسم افتتاح و بهره برداری تجمیعی 531واحد طرح نهضت ملی مسکن برگزار شد
مراسم افتتاح و بهره برداری تجمیعی 531واحد طرح نهضت ملی مسکن برگزار شد
استاندار مازندران با اعلام اینکه احداث ۱۶۴ هزار واحد مسکن برای تحویل به جامعه هدف هدفگذاری شد، گفت: تاکنون ۶۲ هزار و ۵۵۰ واحد در استان آغاز یا تحویل داده شد و در سفر دوم رئیس جمهور شهید سه شهرک اضافه شد. ‎


ندای تجن- یوسف نوری عصر پنج شنبه در آئین افتتاح و بهره برداری تجمیعی ۵۳۱ واحد طرح نهضت ملی مسکن مازندران و افتتاح پروژه ۵۰ واحدی ولایت در این شهرستان، اظهار کرد: نهضت ملی مسکن از مهمترین دغدغه های دولت سیزدهم و رئیس جمهور شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی بوده است.

وی با اشاره به توجه ویژه هیات وزیران دولت سیزدهم و هدفگذاری برای ایجاد و احداث تعداد ۴ میلیون مسکن، افزود: در سال اول این طرح قواعد، قوانین، مقررات و هماهنگی ها انجام می شود و در سال اول به آن اهداف موردنظر نمی رسیم، بلکه در ۱۲ ماه پایانی از ۴۸ ماه پیش بینی شده به احداث و بهره برداری مسکن ملی می رسیم.

استاندار مازندران با بیان اینکه در ۳۳ ماه از فعالیت دولت رئیس جمهور شهید اقدامات بسیار زیادی انجام شده است، تصریح کرد: مبلغ ۲۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات در کشور برای طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافته است.

نوری ادامه داد: ۶۰ هزار هکتار زمین هم برای گذراندن باید مراحل مختلف و طرح در کمیسیون ها تایید شود که برای تولید مسکن ۲ میلیون خانوار اختصاص داده خواهد شد همچنین در طول این مدت حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد در حال ساخت، تحویل و تکمیل انجام شد هرچند طرح برای مدتی هم تعطیل شده بود.

استاندار مازندران با اعلام اینکه در مازندران احداث ۱۶۴ هزار واحد برای تحویل به جامعه هدف مشمول چهار طرح در حوزه شهری و روستایی، هدفگذاری شده است، بیان کرد: تاکنون ۶۲ هزار و ۵۵۰ واحد در استان آغاز یا تحویل داده شد البته در سفر دوم رئیس جمهور شهید و هیات دولت سیزدهم سه شهرک با ظرفیت بالا اضافه شده و مجوزات لازم صادر شد.

نوری ادامه داد: تاکنون حدود ۲۰ هزار و ۸۱۸ واحد مسکن در مازندران به بهره برداری رسیده است و امروز بیش از ۵۰۰ بهره برداری و تحویل متقاضیان را شاهد هستیم.

وی با اعلام اینکه در مازندران به دلیل مشکلات عرصه چالش هایی وجود دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم با تلاش مردم و مسئولان در طول مدت زمان مورد نظر به هدف تعیین شده ۱۶۴ هزار واحد مسکونی برسیم هرچند برنامه ریزی جامع در زمینه خودمالکی داشته و پیشنهاد شد که فرم ج اصلاح شود و این مهم نیز مورد قبول واقع شد.

نوری با اشاره به اینکه در بلند مرتبه سازی کمیسیون ماده ۵ مجوزهایی داریم، خاطرنشان کرد: نهضت ملی مسکن هدف بزرگ شهید جمهور آیت الله رئیسی است البته رییس جمهور شهید در نخستین صحبت های شان در شورای اداری مازندران اعلام کردند که شهدا ناظر بوده و ما را مسئول می کنند پس همه باید پیگیری و اجرا در برنامه ها را داشته باشیم و شهید جمهور بسیار به برخورد کریمانه با مردم تاکید داشتند.

وی با اعلام اینکه امیدواریم شاهد خانه دار شدن همه افراد واجد شرایط باشیم، گفت: از دیگر اقدام اساسی دولت سیزدهم ایجاد کردن زمینه اشتغال با احیای بیش از ۳۹۰ واحد تعطیل شده و راکد کشور بودیم همچنین دولت سیزدهم دست به حل مشکلات مسکن و اشتغال زده تا با ازدواج مشکلات جمعیتی به سرمنزل مقصود برسد.