ندای تجن_نشست شورای عالی دانشآموزی استان در سازمان دانشآموزی مازندران با حضور «علی فلاحتکار» قائممقام وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان دانشآموزی کشور، «مصطفی جعفری» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران، «علی رضایی» رئیس سازمان دانشآموزی استان و اعضای این شورای عالی در محل سازمان دانشآموزی مازندران برگزار شد.
قائممقام وزیر آموزش و پژوهش ضمن بازدید از فضاها و ظرفیتهای موجود، در سخنانی کوتاه بر اهمیت مشارکت دانشآموزان در فرآیند تصمیمسازی تأکید و از ظرفیتهای منحصربهفرد استان مازندران به عنوان الگویی موفق در سطح کشور یاد کرد.
وی در ادامه از تخصیص مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار جهت تجهیز و ارتقای واحد خبرگزاری پانا استان خبر داد و گفت: این اقدام میتواند فصل تازهای برای توسعه فعالیتهای رسانهای دانشآموزی در مازندران رقم بزند.
در ادامه نشست، جعفری معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش مازندران بر ضرورت توجه به تربیت رسانهای، از تخصیص مبلغ یک میلیارد ریال جهت تکمیل تجهیزات واحد پانا در راستای توانمندسازی دانشآموزان مستعد در حوزه رسانه خبر داد.
علی رضایی، رئیس سازمان دانشآموزی مازندران نیز در بخشی از این جلسه، با تبیین مسیر حرکت سازمان در سال جدید، از دانشآموزان خواست تا با نگاه مطالبهگرانه، دغدغهمند و مسئلهمحور در کنار مسئولان قرار گیرند.
- منبع خبر : روابط عمومی