بازدید خبرنگاران از پروژه های شهر ساری
بازدید خبرنگاران از پروژه های شهر ساری
در این بازدید خبرنگاران ساری اطلاعات لازم درباره پروژه ها را به دست آوردند.

به گزارش ندای تجن – عصر روز سه‌شنبه 3 شهریورماه سال جاری تور بازدید خبرنگاران ساری از برخی پروژه های شهر به مناسبت هفته دولت برگزار شد.

معاون فنی بافت کهن شهرداری ساری  با بیان اینکه در فاز دوم  پروژه امامزاده یحیی «ع» ساری  بازپیرایی و ترمیم کف و جداره معابر امام زاده در بیش از 2 هزار و 500 مترمربع در حال انجام است، گفت: در کنار امام زاده یحیی «ع» کوچه‌هایی مانند 13 پیچ را داریم.

محمودرضا تبریزی،  افزود: شهرداری ساری در راستای مسئولیت اجتماعی اقدام به بازسازی و ترمیم و نوسازی زیرساخت مسیر کوچه‌های 13 پیچ می‌کند تا اینجا به مکانی برای جذب گردشگر تبدیل شود.

وی با بیان اینکه هنوز پروژه 13 پیچ آغاز نشد، ادامه داد: می توانیم بگوییم در حدود  نزدیک به 20میلیارد تومان برای این پروژه صرف می شود.

تبریزی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات امامزاده یحیی «ع» ساری سرویس بهداشتی آن است که به دلیل عدم اتصال به مسیر فاضلاب شهری امکان استفاده مردم وجود ندارد، ادامه داد: این سرویس بهداشتی باید به شبکه سراسری وصل شود، نامه‌نگاری‌های لازم را انجام دادیم و سعی داریم این کار را انجام دهیم.

در ادامه خبرنگاران از پروژه پل تا پل بازدید کردند.

مدیر پروژه پل تا پل با بیان اینکه این پروژه در مسیر 2 کیلومتراست  که پیش از این 700متر انجام شد و مابقی را در حال انجام داریم، گفت:مسیر 26متری در اینجا دارای 152پرونده تملکاتی است که  هزینه تعداد 25 پرونده آماده پرداخت وهزینه 25پرونده  نیز در فاز بعدی است.

مهدی زارعی افزود: مسیر 13 متر از پروژه پل تا پل فعلا آزاد و به عنوان محلی برای رفت در نظر گرفته شده است و فاز بعدی مسیر زیر پل ذغالچال است که حدود 27میلیارد تومان برآورد اولیه دارد که باید اصلاح شود.

وی ادامه داد:  مسیر زیر پل ذغال چال هم  200 متر طول دارد و فاز بعدی آسفالت و کریدور میانی است فعلاً 200 میلیارد تومان هزینه دارد که در 7 ماه اخیر 760 میلیارد ریال برای زیرساخت آن هزینه کردیم.

خبر:نداکلائی

عکس:فارس