به گزارش ندای تجن_سید کاظم دلخوش با اشاره به موافقت مجلس با کاهش درصد حقوق گمرکی برخی از کالاها در قانون بودجه ۱۴۰۱، اظهار کرد: با توجه به تبدیل ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۲۳ هزار تومانی، شاهد تغییرات در بودجه و تلفیق بودجه بودیم.
وی با اشاره به افزایش قیمت کالاهای ضروری مانند گندم و دارو و نهاده های کشاورزی و روغن و… به دنبال حذف ارز ترجیحی، افزود: سود بازرگانی کالاهای ضروری را به یک درصد رساندیم تا به مردم فشار وارد نشود. در بخش مواد اولیه ماشین آلات و تجهیزات هم با عوارض و سود بازرگانی یک درصد موافقت شد.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان در گفت وگوی خبری باران، با بیان اینکه طرح حمایت از افشاکنندگان فساد از طریق سامانه سازمان بازرسی دنبال می شود، تصریح کرد: مردم می توانند شکایات خود تحت عنوان فساد اداری، فساد اقتصادی و… را ثبت کنند.
دلخوش با اشاره به برگزاری ۱۸ جلسه مجمع نمایندگان استان با معاون اول رئیس جمهور و وزرای مختلف درباره پروژه های سفر، اضافه کرد: پسماند گیلان، رودخانه های رشت، شیرابه سراوان، راه آهن گیلان و… از جمله پروژه های مهم استان است.
وی با بیان اینکه پروژه راه آهن را از محل تهاتر نفت دنبال می کنیم، گفت: روسیه در حال انعقاد قراردادهای کلان اقتصادی با ایران است که یک فرصت محسوب می شود.
نماینده صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی از رفع مشکل پسماند و شیرابه استان از طریق پرتودهی خبر داد و خاطرنشان کرد: با همکاری سازمان انرژی اتمی سامانه پرتودهی گاما و الکترون برای تبدیل شیرابه به آب کشاورزی را دنبال می کنیم؛ همچنین افزایش تولید محصولات کشاورزی و ارتقای نهاده های دامی از دیگر برنامه هاست.
وی با اشاره به تخصیص بخشی از اعتبارات سفر در حوزه پسماند و فاضلاب گیلان و تخصیص مابقی اعتبارات در آینده نزدیک، متذکر شد: مجمع نمایندگان گیلان پیگیر تخصیص به موقع اعتبارات در بخش راه آهن است.
دلخوش در ادامه از راه اندازی دو چاه ۵۰۰۰ و ۱۵ هزار مترمکعبی در شهرستان صومعه سرا جهت تامین و ارتقای کیفیت آب شرب خبر داد و عنوان کرد: ۱۰ میلیارد تومان برای شبکه گذاری آب پیش بینی کردیم؛ همچنین به بخش عمده روستاهای شهرستان آبرسانی شده و تاکنون موفق به لولخ گذاری ۱۸ کیلومتری شدیم.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان جاده خمام – پیربازار – ضیابر – آستارا و کلیدبر – ماسال و فومن – صومعه سرا – تالش را از پروژه های ملی شهرستان صومعه سرا دانست و تاکید کرد: سال گذشته ۳۰ پل در این شهرستان احداث شده و ۱۴۵ روستا را آسفالت کردیم
رفع مشکل پسماند از طریق پرتودهی/تبدیل شیرابه زباله به آب کشاورزی با همکاری سازمان انرژی هستهای
برچسب ها
ندای تجن براساس اخبار دریافتی از روابط عمومی گزارش می دهد: مروری بر اخبار آبفای مازندران: از توسعه زیرساخت های آبرسانی تا حضور در میدان
در آستانه میلاد فرخنده پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع)، انجام شد: نخستین کاروان «مهر درخشان» از مازندران راهی مشهد شد
مدیرکل بهزیستی مازندران در اجتماع مردمی عاشقان ولایت بهشهر: مردم، محور خدمت و ظرفیتهای اجتماعی، پشتوانه حل مسائل در مازندران هستند
مروری بر اخبار آبفای مازندران: از توسعه زیرساخت های آبرسانی تا حضور در میدان
گزارش کوتاهی از اقدامات شرکت آبفای مازندران در چهارمین روز از هفته دولت برای مخاطبین آماده کردیم که می توانید بخوانید.
نخستین کاروان «مهر درخشان» از مازندران راهی مشهد شد
همزمان با هفته دولت و در آستانه میلاد فرخنده پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع)، نخستین کاروان زائران اولی طرح «مهر درخشان» با حضور ۴۴ زائر از شهرستان بابلسر، عصر امروز از دیار علوی مازندران راهی مشهد مقدس شد تا در میهمانی کریمانه آستان قدس رضوی، به زیارت بارگاه نورانی حضرت علی بن موسیالرضا(ع) مشرف شوند.
مردم، محور خدمت و ظرفیتهای اجتماعی، پشتوانه حل مسائل در مازندران هستند
رقیه رحمانی، مدیرکل بهزیستی استان مازندران، در اجتماع بزرگ مردمی عاشقان ولایت که همزمان با هفته دولت در شهرستان بهشهر برگزار شد به عنوان یکی از سخنرانان این اجتماع، با تاکید بر ضرورت تقویت وفاق، همافزایی و حضور مسئولان در متن جامعه، اظهار کرد: امروز میدان خدمت، میدان حل مسائل مردم است و باید با رویکردی محلهمحور، خانوادهمحور و مردمپایه، ظرفیتهای موجود را برای پاسخگویی به مطالبات مردم به کار گرفت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




