حسن خیریان پور در مراسم افتتاحیه مسابقات ملی مهارت در رشتههای آشپزی و قنادی با ابراز امیدواری از برگزاری شایسته این دوره از مسابقات،گفت:مازندران میزبان شرکت کنندگان از ۱۸استان در رشته آشپزی و از ۱۵استان در رشته قنادی است.
خیریان پور با بیان اهمیت برگزاری مسابقات از لحاظ کمی و کیفی،افزود: سازمان آموزش فنی وحرفهای دارای توانمندی و ظرفیت مناسبی در حوزه مهارتهای غیررسمی است که در کنار دانشگاهها و مراکز آموزش و پرورش و سایر مراکز آموزشی نقش مهمی برعهده دارند.
وی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفهای امکانات خوبی دارد، اضافه کرد: لازم است حداکثر استفاده از این توانمندیها در کشور انجام شود، با توجه به مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا ، نقش مهارت در توانمندسازی نیروی انسانی بسیار دارای اهمیت است.
خیریان پور یادگیری مهارتهای فنی و حرفه ای برای افزایش تولید در کشور را تاثیرگذار عنوان کرد و گفت: در این راستانیاز به نیروهای مهارت دیده در رشتههای مختلف داریم.
وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات چه در لایه ملی چه جهانی اثربخشی دارد،گفت: این اثر بخشی را می توان هم در جهت تنویر افکار عمومی و هم استفاده از توانمندیهای سراسر کشور و تبادل اطلاعات دید .
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران استفاده ازتجربیات سایر کشورها در سطح جهانی و بازخورد ناشی از آن را در جهت افزایش توانایی نیروی انسانی داخلی با اهمیت دانست.