فائقه همت پرست در گفتو گو با خبرنگار ما با بیان اینکه داوری مسابقات ملی مهارت در رشته قنادی براساس بررسی طعم، کیفیت و دیزاین کیک و شیرینیهای تهیه شده انجام می شود، افزود:دیزاین کیک و شیرینی نشان دهنده میزان خلاقیت شرکت کننده است .
وی با اشاره به اینکه 13شرکت کننده از 10استان در مسابقات ملی مهارت رشته قنادی حضور دارند، اضافه کرد:قرار بود شرکت کنندگان از 18استان برای حضور در مسابقات به مازندران سفر کنند اماتعدادی از افراد به دلیل بیماری کرونا نتوانستند حضور یابند.
همت پرست به اطلاعرسانی گسترده و فضا سازی وسیع سایر کشورها پیش از زمان برگزاری مسابقات ملی مهارت اشاره کرد و گفت: بسیاری از بانوان در رده سنی 30الی 40سال درباره نحوه شرکت در مسابقات ملی مهارت از ما پرسش می کنند و علاقه مند به شرکت هستند که در صورت اطلاع رسانی گسترده در کشور، مسلما آگاهی عمومی هم بیشتر می شود.
کارشناس داور و اسپانسر مسابقات ملی مهارت رشته قنادی ادامه داد:لازم است اطلاع رسانی برای سنین زیر 22سال در سطح مدارس آموزش و پرورش، کارآموزان مراکز آموزشی فنی و حرفهای، دانشگاه های آزاد و دولتی باشد تا رقابت میان شرکت کنندگان هم تنگاتنگ شود و بتوانیم نیروهای قوی تر برای حضور در مسابقات جهانی مهارت داشته باشیم.