به گزارش ندای تجن به نقل از خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ “محمود کلوانی” در تشريح اين خبر گفت: در پي وقوع سرقت موتورسيکلت و اماکن خصوصی در سطح شهرستان، موضوع به صورت ويژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.
وي افزود: کاراگاهان پليس آگاهي اين فرماندهي با انجام اقدامات پليسي 2 سارق حرفه اي را در شهرستان شناسايي و در يک عمليات غافلگيرانه در مخفيگاهش دستگير کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان گلوگاه تصریح کرد: متهمان دستگير شده در بازجويي هاي فني پليس به سرقت 8 فقره موتورسيکلت و اماکن خصوصی در سطح شهرستان اعتراف و پس از تشکيل پرونده تحویل مرجع قضائي شدند.
فرمانده انتظامی گلوگاه خبر داد:
دستگیری سارقان ۸دستگاه موتورسیکلت در گلوگاه
لینک کوتاه :
https://nedayetajan.ir/?p=3840
برچسب ها
ندای تجن گزارش می دهد: جشنواره گلابگیری در باغ پرندگان تهران
روابط عمومی گزارش داد: تقدیر رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از مدیرعامل آب وفاضلاب مازندران
ندای تجن گزارش می دهد:
جشنواره گلابگیری در باغ پرندگان تهران
هم زمان با سال روز تاسیس انجمن روابط عمومی ایران و روز روابط عمومی جشنواده گلاب گیری و ایین اقوام مجموعه باغ پرندگان تهران (بزرگترین باغ پرندگان خاور میانه ) برگزار می شود.
روابط عمومی گزارش داد:
تقدیر رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور از مدیرعامل آب وفاضلاب مازندران
به دلیل مشارکت و همدلی در برگزاری سومین رزمایش جهادگران فاطمی استان مازندران، سرتیپ دوم پاسدار محمد زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با ارسال لوح تقدیر، از مهندس برارزاده مدیرعامل آب وفاضلاب مازندران قدردانی کرد.
تغییرات مدیریتی سرادر رادان
رئیس بازرسی کل فراجا محور اصلی انجام ماموریت در فراجا را کسب رضایت خداوند متعال و مردم دانست و گفت: با حکم سردار احمدرضا رادان انتصابهای جدیدی در فراجا صورت گرفت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.