صبح امروز به مناسبت گرامیداشت هفته کارگر به نمایندگی از کلیه معدنکاران ذوب آهن سوادکوه از معدنکاران معدن انجیرتنگه با حضور حجت الاسلام جعفری امام جمعه شهرستان سوادکوه (پل سفید) ، سرهنگ اکبری فرماندهی نیروی انتظامی سوادکوه و هیئت همراه ، مهندس قاسمی معاونت فرمانداری سوادکوه ، حجت الاسلام زمانی ریاست شورای هماهنگی و تبلیغات سوادکوه ، مهندس پاکزاد ریاست هیئت مدیره و دیگر مسئولین ، با تقدیم شاخه گل قدردانی شد.

در بازدید امروز از معدن انجیر تنگه پیشرو معادن ذوب اهن سوادکوه از وضعیت رفاهی کارگران این معدن بازدید به عمل آمد.
حجت السلام سید مهدی جعفری امام جمعه شهر پل سفید در شهرستان سوادکوه، گفت: امروز وقتی مقام معظم رهبری خود را قدردان جامعه کارگری می داند همه را موظف به این امر می دارد که اولویت باید دربحث کارگران باشد.

امام جمعه پل سفید، افزود: مسئولین هم باید دقت کنند حداقلهای رفاهی در محیط کار برای یک کارگر چیست؟ مشکل کارگر را حل کنند.

در بازدید امروز از کارگران به جای گلایه ودرودل از کارفرما ، از مسئولین گله داشتند که چرا وقتی کارفرما می خواهد برای ما قدمی بردارد مسئولین همراهی نمی کنند ومجوزات لازم را نمیدهند.
عکس از روابط عمومی پیشرو معادن ذوب اهن سوادکوه
خبر:زینت موسوی پور