به گزارش ندای تجن به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمرمازندران در پیام استاندار مازندران آمده است:
نام هلال احمر سرشار از امید و امداد است زیرا این جمعیت بزرگ و گسترده با والاترین روحیه و حضور مشفقانه و دلگرم کننده و نجات بخش در عرصه ها و صحنه های مختلف امداد و نجات، کارنامه ای درخشان بر دفتر زرین نوعدوستی حک کرده است.
این نهاد اجتماعی که اعضای آن داوطلبانه و برای مدد رساندن به همنوع و جامعه ای که در آن و برای آن می زیند، فعالیت می کنند، نهادی جهانی و فراگیر است که خدمات خود را فراتر از نژاد، قومیت، دین و دسته بندی های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و … به آحاد مردم دردمند و آسیب دیده از بحران ها و حوادث و جوامع نیازمند ارایه می نماید و مصداق بارز اقدامات بشر دوستانه است که ریشه در تعالیم والای الهی و اخلاقی و آموزه های انبیاء و اولیاء و مبشران نیک خواهی و دین مبین اسلام دارد.
جمعیت هلال احمر که در حوادثی نظیر سیل، زلزله و … با حضور داوطلبانه در میدان و مرکز بحران، لحظه های نا امیدی را به پرچم سفید روشنایی و امید پیوند می زند، در مقابله با بیماری کرونا نیز چونان مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه؛ با ارایه خدمات بسیار ارزشمند، زمینه را برای مدیریت آسان تر این بحران و عبور از اوج شیوع کرونا ویروس به روزهای امید بخش فراهم کرد که جا دارد از آحاد این عزیزان در سراسر کشور بویژه جمعیت گسترده هلال احمر استان مازندران قدردانی و تشکر نمایم.
این آزمون دشوار به ما آموخت که فقط در سایه همگرایی، وحدت و هم افزایی می توان بر سخت ترین و پیچیده ترین مشکلات فائق آمد و مسیر روشن آینده را در کنار هم آسان تر پیمود.
اینجانب روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر را به مجموعه جمعیت گسترده و تلاشگر هلال احمر مازندران تبریک عرض می کنم و از درگاه خداوند بزرگ، برای این عزیزان، عزت، عافیت و تداوم خدمت گزاری به مردم و جامعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی را در سایه سار عنایات حضرت ولیعصر (عج) و منویات مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) مسالت دارم.
پیام استاندار مازندران به مناسبت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر؛
نام هلالاحمر سرشار از امید و امداد است
سیدمحمود حسینی پور، استاندار مازندران، با صدور پیامی؛ روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر را تبریک گفت و از این جمعیت تلاشگر بخاطر ارائه خدمات انسانی ارزشمند قدردانی نمود.
لینک کوتاه :
https://nedayetajan.ir/?p=13624
برچسب ها
استاندارمازندران امداد امید پایگاه خبری تحلیلی ندای تجن جمعیت هلال احمر مازندران دولت روز هلال احمر مردم
ندای تجن گزارش می دهد: دو انتصاب در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان نور
روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد سوادکوه شمالی خبرداد: اعضای شورای سیاستگزاری ششمین جشنواره شعر تبری نوج معرفی شدند
ندای تجن گزارش می دهد:
روابط عمومی باید در زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد قرار گیرد/روابط عمومی باید آنالیزگر باشد/روابط عمومی، هنر مردمداری است
در همایش استانی هفته ارتباطات و روابط عمومی بر اهمیت جایگاه این واحد در سازمان ها، نقش روابط عمومی در جهاد تبیین و ویژگی های این حوزه پرداخته شد.
ندای تجن گزارش می دهد:
دو انتصاب در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان نور
دو انتصاب در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی شهرستان نور طی روزهای گذشته انجام شد.
روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد سوادکوه شمالی خبرداد:
اعضای شورای سیاستگزاری ششمین جشنواره شعر تبری نوج معرفی شدند
جابر خانلری، ذبیح الله ذببحی،مبین اکبرنژاد، رحمت اله رضایی،منصور علی اصغری،رضا فرجی سرخکلایی و نجمه روحی لموکی به عنوان اعضای شورای سیاست گزاری ششمین دوره جشنواره شعر تبری نوج منصوب شدند.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.