ندای تجن-سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران در حاشیه بهره برداری از ساختمان مرکز رشد و فناور نوشهر، گفت: ما در هر شهرستانی هدف گذاری کردیم تا مرکز رشد داشته باشد و این مراکز رشد باید در مناطق روستایی استان شکل بگیرد چون استعداد درخشانی در روستاها داریم. بهره برداری ساختمان مرکز رشد و […]
ندای تجن-سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران در حاشیه بهره برداری از ساختمان مرکز رشد و فناور نوشهر، گفت: ما در هر شهرستانی هدف گذاری کردیم تا مرکز رشد داشته باشد و این مراکز رشد باید در مناطق روستایی استان شکل بگیرد چون استعداد درخشانی در روستاها داریم.
بهره برداری ساختمان مرکز رشد و فناور نوشهر روز دوشنبه در آیینی با حضور استاندار مازندران و مسوولان استانی و شهرستانی برگزار شد.
سید محمود حسینی پور، استاندار مازندران در حاشیه بهره برداری این مرکز رشد در گفت و گو با خبرنگاران گفت: این مرکز در مدت کوتاهی راه اندازی شده و باید تقویت و حمایت بشود.
وی تاکید کرد: همه نخنگان استان که در حوزه های مختلف نوآوری دارند با این مراکز ارتباط برقرار کنند، این مرکز رشد زنجیره ارزش نیروی انسانی استان را شناسایی و به ساختارهای استان هدایت بکند.
وی خاطرنشان کرد: مساعدت های زیادی در این مرکز پیش بینی شده و حتی کارگزاری را در مرکز علمی و فناوری استان تعریف کردند که نخبگان استان اختراعات شان را در این مرکز ثبت می کنند و کارهای بزرگی در این بخش در حال شکل گیری است.
حسینی پور یادآور شد : ما در هر شهرستانی هدف گذاری کردیم تا مرکز رشد داشته باشد و این مراکز رشد باید در مناطق روستایی استان شکل بگیرد چون استعداد درخشانی در روستاها داریم.
استاندار مازندران تصریح کرد : مکان هایی برای ایجاد مراکز رشد در نظر می گیریم و در همین ارتباط در آینده نزدیک جلسه ای با مراکز دانش بنیان در نوشهر برگزار می شود تا برای آنها تصمیمات نهایی گرفته شود.
مقام عالی دولت در مازندران با اشاره به این که در ساخت مرکز رشد نوشهر خیران مشارکت داشتند، گفت: این اقدام خیرین جای تقدیر دارد.
برابر آمار حدود ۱۱ مرکز رشد و فناوری و دستکم ۳۰۰ شرکت ثبت شده دانش بنیان در مازندران فعالیت دارد.
ساختمان مرکز رشد فناور نوشهر در فضایی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع در قالب پنج طبقه ساخته شده است.
این مرکز علمی از سال ۱۳۹۰ تاکنون در قالب ۲۲ شرکت دانش بنیان و در زمینه های صنعتی، کشاورزی، فناوری، پهبادی و نجات غریق فعالیت دارد و محصولات تولیدی این شرکت ها در زمینه آزمایشگاهی، انرژی خورشیدی، پکیج برق خورشیدی قابل حمل، تولید روپوشهای سربی با قابلیت حفاظت در مقابل اشعه، پهپاد حوزه امداد و نجات، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران، تکثیر گیاهان زینتی با قابلیت کاهش زمان به روش کاشت بافت، تولید محصولات دامپزشکی و تولید اولین شامپوی گیاهی مخصوص حیوانات خانگی، تولید و ساخت بسترهای گل و گیاهان زینتی، ساخت تابلوهای برق و خدمات تعمیر و نگهداری کارخانجات طراحی و ساخت سیستمهای رباتیک و ماشینآلات صنعتی، تولید محصولات غذایی کرم گندم کندی طعمدار، تولید انواع ظروف و قطعات استیل و پلاستیک، ساخت سکوهای بتنی آماده زیر تابلوهای برق با در باز شونده ثبت کرده است.