به گزارش ندای تجن- قسمت دوم یادداشت بهزادمختاری درباره حضور جوانان در عرصه انتخابات را در نوشتار زیر بخوانید:
السلام علیک بالمعرفت الحسین علیه السلام
باز می گویند فردای دگر…
پس از انتشار بخش نخست عرصه انتخابات را برای جوانان مهیا کنیم نگاه ها و نظرات موافق و مخالف برای من ارسال شد که گاها نوشتارها تا حدی احساسی یا جناحی بود.
عده ای برای حضور جوان و نقش پیران متأسفانه جایگاهی قائل نیستند و هرجا لازم ببینند جوان را وارد میدان می کنند و هرجا منافعشان در میان باشد از پیران استفاده می نمایند.
بزرگواری با استناد به بیانیه گام دوم انقلاب و پس تعیین نفرات خبرگان رهبری و مجلس تشخیص مصلحت نظام توسط مقام معظم رهبری، تعبیر رندانه ای نموده که پس حضور پیران در مجلس در جهت تحقق گام دوم انقلاب است!!!
ظاهراً این دوست محترم نقش و وزن جایگاه مجلس و دو مرجع تشخیص مصلحت نظام و خبرگان رهبری را هنوز درک ننموده است. قطعا برای جایگاه های مهمی چون مجمع تشخیص مصلحت نظام و خبرگان رهبری ما نیازمند افرادی هستیم که خود سالها در سطوح بالای مدیریت اجرایی و غیره فعالیت نموده و بر امور کار کاملا مسلط باشند و اتفاقا حضور جوانان برای چنین جایگاه هایی امری خطیر و ناپسند است اما جایگاه مجلس شورای اسلامی اتفاقا در راستای تحقق گام دوم و جهت آشتی نسل دهه هشتاد و نود با نظام اسلامی است، ما نیاز داریم از کاندیداهای جوان حمایت کنیم و پیران ما با حضور در اتاق فکر این جوانان، توصیه های راهبردی بنمایند.
سوال اصلی اینجا مطرح می شود که اگر قرار باشد همچون گذشته تمام امور در دست پیران باشد پس چه زمانی فرصت به جوانان خواهد رسید؟ یادم هست شرکتی در آگهی استخدام خود نوشت: به جوانی ۲۶ ساله با پنج سال سابقه کاری و مدرک فوق لیسانس نیازمندیم.
به مدیر شرکت گفتم در اصل می خواهی کسی را استخدام نکنی، زیرا یک جوان ۲۶ ساله نهایتا با سربازی چطور می تواند پنج سال سابقه کاری هم داشته باشد؟
در نهایت حضور افراد بالای ۶۰ سال در انتخابات فقط فرصت سوزی برای جوانان متخصص ایران خواهد بود و تحقق گام دوم هم به تاخیر خواهد افتاد و امید جوانان برای حضور در عرصه مدیریتی را هم ناامید می نماید.
ادامه دارد
بهزاد مختاری