عکاس مازندرانی رتبه برتر پویش ملی رسانه‌ای روایت ققنوس قلم را کسب کرد
عکاس مازندرانی رتبه برتر پویش ملی رسانه‌ای روایت ققنوس قلم را کسب کرد
مجموعه عکس او که به راهپیمایی مردم ساری در حمایت از مردم مظلوم غزه و محکوم‌کردن نسل‌کشی و به شهادت رساندن جمعی از خبرنگاران و راویان جنایت‌های رژیم صهیونیستی بوده است، نظر هیات داوران را جلب کرد.

 ندای تجن- ابراهیم فلاح هنرمند پیشکسوت و عکاس مازندرانی و عکاس – خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آوای خزر توانست در پویش ملی رسانه‌ای روایت ققنوس قلم، رتبه نخست را از آن خود کند.

او امروز با حضور در مجتمع فرهنگی حضرت ولیعصر (عج) تهران، هدیه خود را در حضور فرشاد مهدی پور معاون رسانه‌ای و تبلیغات وزیر فرهنگ دریافت کرد.

مجموعه عکس او که به راهپیمایی مردم ساری در حمایت از مردم مظلوم غزه و محکوم‌کردن نسل‌کشی و به شهادت رساندن جمعی از خبرنگاران و راویان جنایت‌های رژیم صهیونیستی بوده است، نظر هیات داوران را جلب کرد.

در این رویداد رسانه‌ای و فرهنگی – هنری “ناصر ابوشریف” نماینده جهاد اسلامی فلسطین در تهران، حجت الاسلام علی کریمیان مدیرکل اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه، علیرضا شیروی مدیرکل رسانه‌های خارجی و ایمان شمسایی سرپرست اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی حضور داشتند.

ابراهیم فلاح تاکنون در چندین جشنواره ملی ازجمله ابوذر، زن و روستا، محیط زیست، جهاد و شهادت و … همچنین در بیشتر جشنواره‌های استانی رتبه‌های برتر را در کارنامه دارد.

ابراهیم فلاح اهل شهرستان ساری، بخش دودانگه و روستای گردشگری دینه‌سر است.

براساس گزارش ایلنا اسامی برگزیدگان به این ترتیب است؛

بخش متن:

زهرا عباسی، خبرنگار خبرگزاری فارس و معصومه خداوردیان، خبرنگار روزنامه ایران به‌صورت مشترک رتبه نخست. عاطفه جعفری از روزنامه فرهیختگان رتبه دوم و محبوبه نیاورانی خبرنگار روزنامه صبح نو حائز رتبه سوم شدند. همچنین در این بخش محبوبه محمدی مزرعه‌شاهی از پایگاه خبری صدای نایین شایسته تقدیر شناخته شد.

بخش تیتر:

محمدصادق علیزاده از روزنامه ایران رتبه نخست، مبینا افراخته از خبرگزاری مهر رتبه دوم و مریم جهان‌پناه از پایگاه خبری نورنیوز و سعیده خورشیدوند از پایگاه خبری خورشید جانان به‌صورت مشترک رتبه سوم را کسب کردند.

آثار صوتی:

در بخش آثار صوتی (پادکست)، مهدیه عبدالله از پایگاه خبری نورنیوز، محمدصادق آزادی فعال رسانه‌ای و محمدعرفان آقا عابدی از گروه رسانه‌ای اصفهان زیبا به‌ترتیب حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

طرح گرافیکی:

در بخش طرح گرافیکی، محمدجواد پرداخته گرافیست رسانه‌ای رتبه نخست، سیدمهدی طالبی از روزنامه فرهیختگان رتبه دوم و احمدرضا سهرابی از روزنامه عصر مردم رتبه سوم را کسب کرد.

بخش ویدئو:

در بخش ویدیو، میلاد گودرزی از خبرگزاری مهر و محمدعلی صنوبری سردبیر مؤسسه نگاه نو به‌صورت مشترک رتبه اول، شهاب‌الدین محمدی، فعال رسانه‌ای رتبه دوم و مهسا دشتی از پایگاه خبری هم‌نوا رتبه سوم را کسب کرد. همچنین در این بخش حانیه علی‌پور از نورنیوز شایسته تقدیر شناخته شد.

بخش عکس:

در بخش عکس، ابراهیم فلاح از پایگاه خبری آوای خزر و عبدالرحمن رأفتی از خبرگزاری تسنیم و در بخش عکس‌نوشت، سیده عطیه حسینی از پایگاه خبری دیار بصیر و احمد ملک‌زاده از پایگاه خبری وارک‌نیوز حائز رتبه‌های اول و دوم شدند؛ بنابراین گزارش، درید وحیدی خبرنگار خبرگزاری عراق (واع) در بخش متن، هانی عقیل، خبرنگار تلویزیون العهد عراق در بخش ویدیو، مختار حداد، خبرنگار پایگاه خبری العهد و رادیو نور لبنان در بخش صوت و سیدعباس حسینی، خبرنگار خبرگزاری صدای افغان در بخش طرح گرافیکی برگزیدگان پویش رسانه‌ای ققنوس قلم در گروه بین‌الملل را تشکیل می‌دهند.

یادآور می‌شود؛ معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همزمان با اعلام شهادت ۱۴۰ نفر از خبرنگاران رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی که از ۱۵ مهرماه تاکنون از سوی رژیم صهیونیستی در نوار غزه به شهادت رسیده‌اند، طی فراخوانی از برگزاری پویش رسانه‌ای «ققنوس قلم» برای خبرنگاران و فعالان فضای مجازی خبر داد.

همچنین خبرگزاری مهر از گروه رسانه‌های سراسری و روزنامه صبح ساحل، پایگاه خبری دیار بصیر و پایگاه خبری اقتصاد آینده‌نیوز از گروه رسانه‌های غیر سراسری حائز بیشترین مشارکت بوده و به‌پیشنهاد داوران و تأیید معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تجلیل می‌شود.

پایگاه خبری تحلیلی ندای تجن نیز این موفقیت را به هنرمند پیشکسوت ابراهیم فلاح تبریک عرض می کند.

  • منبع خبر : آوای خزر