بیش از ۳۰۰هزار گردشگر مهمان نوروزی موج‌های دریای مازندران شدند
بیش از ۳۰۰هزار گردشگر مهمان نوروزی موج‌های دریای مازندران شدند
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان مازندران با اشاره به اجرای موفقیت آمیز طرح ارتقا ایمنی سفرهای دریایی نوروزی در سواحل استان گفت: بیش از 329 هزار گردشگر دریایی در نوروز امسال از تفریحات دریایی در سواحل استان مازندران بهره گرفتند.

ندای تجن_ به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران، سعید کیا کجوری با اعلام این مطلب افزود: از 23 اسفند ماه تا 15 فروردین ماه امسال، در مجموع تعداد 329 هزار و 469 گردشگر دریایی در بیش از 90 ایستگاه تفریحات دریایی در سواحل استان (رامسر تا فرح آباد ساری) از امکانات و تسهیلات دریایی بهره گرفتند.
وی با بیان این که خوشبختانه نوروز بدون سانحه دریایی را پشت سر گذاشتیم گفت: در نوروز امسال، تعداد 95 هزار و 373 تردد دریایی شامل 65 هزار و 756 تردد از طریق انواع  شناور و قایق تفریحی و همچنین 29 هزار و 617 تردد از طریق جت اسکی در سواحل مازندران انجام شد.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر ادامه داد: همچنین در این مدت بیش از 800 نفرساعت بازرسی توسط کارشناسان دریایی این اداره کل از ایستگاه های تفریحات دریایی برای نظارت بر ایمنی ترددهای دریایی صورت گرفت.
کیاکجوری نصب بنر های حاوی هشدار های ایمنی در ایستگاه های تفریحات دریایی، تجهیز همیاران ناجی به وسایل و تجهیزات امداد و نجات، تهیه و توزیع بروشور، توزیع کتاب با موضوع ایمنی و حفاظت از محیط زیست دریایی، برگزاری سه مانور مقابله با شرایط اضطرار دریایی، انجام روزانه گشت دریایی با شناورهای جست و جو و نجات دریایی، ارسال روزانه وضعیت جوی و دریایی منطقه تحت نظارت برای مسئولین ایستگاه های تفریحات دریایی، پایش مستمر شماره تماس 1550 (شماره امداد و نجات دریایی) و … را از دیگر اقدامات اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران در راستای اجرای طرح ایمنی سفرهای دریایی نوروز 1404 برشمرد

  • منبع خبر : روابط عمومی