روایت ایثار “مدافعان سلامت” در قاب دوربین به تصویر کشیده می‌شود
روایت ایثار “مدافعان سلامت” در قاب دوربین به تصویر کشیده می‌شود
براساس گزارش واحد رسانه فیلم وضعیت قرمز،پیش تولید فیلم وضعیت قرمز که تلاش و مجاهدت های مدافعان سلامت را دوران سخت کرونا را نشان خواهد داد، از چندی پیش شروع شده است

به گزارش ندای تجن _ ایثار مدافعان سلامت در قالب فیلم داستانی با عنوان « وضعیت قرمز» به نویسندگی و کارگردانی رضا راعی روایت می شود.

براساس گزارش واحد رسانه فیلم وضعیت قرمز،پیش تولید فیلم وضعیت قرمز که تلاش و مجاهدت های مدافعان سلامت را دوران سخت کرونا را نشان خواهد داد، از چندی پیش شروع شده است

.راعی در این فیلم به سراغ کادر بهداشت و درمان رفته و رشادت های آنان را در دوران سخت کرونا به تصویر می کشد و داستان زندگی ۱۸ شهید مدافع سلامت مازندران را روایت می کند.

رضا راعی کارگردان فیلم وضعیت قرمز در این زمینه می گوید: بیش از ۹۰ هنرمند مازندرانی به همراه چند چهره سینمایی در این پروژه نقش آفرینی خواهند کرد.

وی با بیان این که در فراخوانی که در برخی گروه ها انجام شد بیش از ۴۰۰ نفر برای این پروژه سینمایی شرکت کردند و بعد از مراحل انتخابی وکارگاه نقش آفرینی ۹۰ نفر انتخاب شدند.

وی ادامه داد: تمامی عوامل بحران کرونا را تجربه و لمس کردند و خیلی ها در این دوران، عزیزی را از دست داده اند، لذا همگی در تلاش هستند تا بتواند فیلم وضعیت قرمز را به یک اثر به یاد ماندنی تبدیل کنند.

رضا راعی که فیلمسازی حوزه دفاع مقدس وایثار و شهادت را در کارنامه خود دارد، فیلم وضعیت قرمز را به مدت ۸۰ دقیقه جلوی دوربین می برد.

آخرین فیلم و اثر این کارگردان مازندرانی اثر فاخر «خان طومان» است.

همچنین بهترک مدیر حوزه کارگردان فیلم وضعیت قرمز نیز با عنوان این که نظر کارگردان به دیده شدن هنرمندان و علاقمندان حوزه فیلم در مازندران است،تصریح کرد: وضعیت قرمز در ۸ شهرستان استان مازندران فیلمبرداری می شود و شرایط دوران کرونا را در هر شهرستان به تصویر می کشد.

علیرضا نوری کجوریان مدیر واحد رسانه فیلم وضعیت قرمز نیز عوامل این فیلم را به شرح زیر معرفی کرد.

بهترک مدیر حوزه کارگردان وطراح لباس، حمیدراعی مدیر تدارکات، ابراهیم حق بین منشی ومدیر حراست، هامون علیزاده مدیر برنامه ریزی ،جواد رضایی دستیار و…همچنین در این پروژه بازیگران مازندرانی نقش آفرینی خواهند کرد که برخی از آنان عبارتند از:شعبان علیجان پور، حکیمه اصغرزادهستاره فاضلی، فهیمه بابایی، هوشنگ ترابی، جواد رضایی، قدیر شمشیری ،حبیب اله رحمانی ، سکینه رضوی، مریم ابولیصدیقه غلامی، هامون علیزاده، سعید کیا سالاری،طاهره قمی، سحر خمری،فریبا فرجی، فاطمه کیان، ساناز قره گزلونواب صادقی،کاووس گوران، خاطره تولی، نیما ابراهیمی، مهرداد کرمی،سمیه حیدری مصطفی درزمان، آسیه یزد فاضلیعلی رضائیان،قدیر زارع ، حامد پور اسماعیل،سید مصطفی ابراهیمی.علی نصیری ،رضا رجبی هادی نجفی،اسماعیل اسلام دوست،علی روزبهیلدا خسروی، رزیتا غفرانی مریم علویان عمرانی، مهدی گلی گرمستانی، آرمان شکیبا، ابوالفضل دنیا دیده، علیرضا نوری کجوریان و …..در روزهای آینده اطلاعات بیشتری از این پروژه داستانی اطلاع رسانی می شود.

  • منبع خبر : روابط عمومی