تعامل و اعتمادسازی؛ راهبرد جدید حراست در سازمان تات
تعامل و اعتمادسازی؛ راهبرد جدید حراست در سازمان تات
معاون وزیر کشاورزی با اشاره به ضرورت حفظ داده‌های کشاورزی، نخبگان علمی و مدیران پرتلاش گفت: نگاه به حراست نباید صرفاً امنیتی و نظارتی باشد، بلکه تعامل و همکاری با مدیران سازمان، پیشگیری از مشکلات و اصلاح امور باید در اولویت قرار گیرد. 



به گزارش ندای تجن به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران، غلامرضا گل‌محمدی، معاون وزیر و رییس سازمان تات، معاونین سازمان و همراهانشان در روز چهارشنبه ۳۱اردیبهست ماه سال جاری  به استان مازندران آمدند.
حضور در گردهمایی مدیران حراست مراکز تحقیقاتی ملی و استانی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی،
بازدید از معاونت موسسه تحقیقات برنج آمل وبازدید از شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه پهپادهای کشاورزی مستقر در مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز و
بازدید از ایستگاه ملی تحقیقات گاو دومنظوره(گاودشت) از برنامه‌های امروز بود.

تعامل و اعتمادسازی؛ راهبرد جدید حراست در سازمان تات

معاون وزیر و رییس سازمان تات بر تغییر نگاه به حراست در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تأکید کرد.
 

گردهمایی مدیران حراست پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی ملی و استانی تابعه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با حضور دکتر گل محمدی، معاون وزیر و رییس سازمان تات، معاونین و مدیران این سازمان، دکتر خمیس آبادی، رییس موسسه تحقیقات علوم‌دامی کشور، دکتر کارگران، رییس مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز، دکتر محمودی، رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران و مسئولین حراست‌های تابعه سازمان تات، در مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز برگزار شد.

در این نشست، دکتر گل محمدی، معاون وزیر و رییس سازمان تات، ضمن خیر مقدم به مدیران حراست، بر نقش متفاوت و حساس این بخش در سازمان تحقیقات تأکید کرد.

وی با اشاره به ضرورت حفظ داده‌های کشاورزی، نخبگان علمی و مدیران پرتلاش، تصریح کرد که نگاه به حراست نباید صرفاً امنیتی و نظارتی باشد، بلکه تعامل و همکاری با مدیران سازمان، پیشگیری از مشکلات و اصلاح امور باید در اولویت قرار گیرد.

 

معاون وزیر با تأکید بر لزوم تغییر نگاه به حراست، خاطرنشان کرد که برخورد اولیه با نیروها باید صحیح و سازنده باشد تا زمینه جذب استعدادهای مناسب فراهم شود. همچنین، هوشمندسازی و تعاملات برون‌سازمانی باید به‌عنوان راهبردی جدید در این بخش مورد توجه قرار گیرد. 

وی در پایان بر اهمیت همراهی، همدلی و کار تیمی برای رفع مشکلات تأکید کرد و خواستار توجه ویژه به گلوگاه‌های فساد پیش از وقوع آن شد. 


تأکید رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران بر ارتباط و نقش مهم سازمان تات با معیشت مردم

مجتبی محمودی، رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعیمازندران، با اشاره به مشکلات حقوقی ناشی از تعارضات زمین، عنوان کرد که این مسائل در حال پیگیری و حل‌وفصل هستند.

محمودی در ادامه سخنان خود از نشست زمین در مناطق مختلف استان از شرق تا غرب، چالش‌هایی را ایجاد کرده سخن گفت و بیان کرد که این مشکل نیازمند توجه ویژه است. 

رییس مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران تأکید کرد که سازمان تات به صورت مستقیم با معیشت مردم در ارتباط است و عملکرد آن، به مراتب خروجی قابل توجه‌تری نسبت به دانشگاه‌ها دارد. 

این گردهمایی فرصتی برای تبادل نظر درباره راهکارهای توسعه پایدار در بخش کشاورزی و حل چالش‌های پیش‌رو بود.

تقدیر از رئیس اداره حراست به عنوان حراست برتر کشور

در مراسم اختتامیه گردهمایی  از برترین مسئولان حراست مراکز تحقیقاتی کشور تقدیر به عمل آمد. 

مهندس بزرگی، رییس اداره حراست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران، به عنوان حراست برتر کشور انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

  • منبع خبر : روابط عمومی