موکب‌های نوروزی پذیرای مسافران می‌شوند
موکب‌های نوروزی پذیرای مسافران می‌شوند
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با بیان اینکه در نوروز سال ۱۴۰۵ به دلیل،شهادت رهبر فرزانه و جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم  در میدان‌های اصلی شهر موکب مستقر شده است، گفت: در این موکب.ها به جای (سال نو مبارک) شعار (شجره طیبه) را به مسافران می.گوییم.

ندای تجن_ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران در گفت‌و گو با ندای تجن با بیان اینکه استان در حال حاضر از مکان‌های امن در کشور محسوب می،شود ،  گفت:حدود ۸۰درصد از ظرفیت‌های گردشگری استان تکمیل شد.
ایزدی با اشاره به آماده سازی ۸هزار تخت اضطراری برای زمان بحران ، افزود: این تخت‌ها با همکاری سایر نهادها تهیه شد و تنها به جنگ زدگان در زمان بحرانی اختصاص دارد و به صورت رایگان در اختیار آنان قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه مردم استان مازندران بسیار مهمان‌پذیر هستند، ادامه داد: در برخی روستا مردم منازل خود را به صورت رایگان در اختیار مسافران قرار می دهند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با اشاره به اینکه برخی از تاسیسات اقداماتی مانند هتل‌ها از ۱۰تا ۵۰درصد تخفیف برای مسافران در نظر گرفتند، گفت: در حال حاضر بسیاری از این تأسیسات رزرو شده اند.
وی با بیان اینکه در استان از نظر تامین امکانات مانند ارزاق، نان، مرغ و سوخت مشکلی وجود ندارد، افزود: تجربه جنگ ۱۲روزه سبب شد تا برای این شرایط آمادگی برای حضور جمعیت مسافران را داشته باشیم.
ایزدی اضافه کرد: قیمت مرغ کمی افزایش یافته بود که استاندار دستور داد تا مرغ از استان خارج نشود و قیمت به‌حالت گذشته بازگشت.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با بیان اینکه در نوروز سال ۱۴۰۵ به دلیل،شهادت رهبر فرزانه و جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم  در میدان‌های اصلی شهر موکب مستقر شده است، گفت: در این موکب.ها به جای (سال نو مبارک) شعار (شجره طیبه) را به مسافران می.گوییم.
وی با اشاره به اینکه مازندران مسیر عبور بسیاری از مسافران به سایر استان‌ها از جمله مشهد مقدس است. افزود: در موکب‌ها سرودهای حماسی به جای نوروزخوانی پخش می شود تا برای مردم تجدید روحیه شود.
ایزدی با بیان اینکه تیمی از نهادهای مختلف برای نظارت بر تأسیسات گردشگری و مساجد و سرویس‌های بهداشتی تشکیل شد، ادامه داد: سرویس‌های بهداشتی مساجد بین راهی و تأسیسات گردشگری برای ارائه خدمات عمومی باز است و نظارت می شود.
وی در پاسخ به سوال ما درباره حمله آمریکایی _صهیونی به کاخ صفی آباد بهشهر، گفت: این کاخ در منطقه حفاظت شده‌ای قرار دارد که هدف دشمن آن منطقه بود.
ایزدی با بیان اینکه کاخ‌ صفی آباد بعد از حمله دچار خسارت شد، افزود:آسیبی به پایه‌های اصلی کاخ نرسید و در حال بازسازی محل خسارت دیده هستیم.