به گزارش ندای تجن-سیدمعصومه دهقان که سابقه حضور در 4دوره مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی را در رزومه خود دارد، افزود: در دوره کنونی لازم است که علاقهمندان به رشته آشپزی حتما آموزش دیده و مراحل علمی را گذرانده باشند تا در زمینه تجربی هم به موفقیت برسند.
وی در پاسخ به این سئوال که در داوری مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی به چه ویژگیهای از غذا توجه می شود، گفت:طرز تهیه مواد، نحوه آماده سازی آنها، درست کردن سسها، کیفیت و طعم غذای طبخ شده وتزیینات برروی آن توجه می کنیم .
دهقان در پاسخ به سئوالی درباره پایین آمدن طعم و کیفیت غذا با توجه به شرایط داوری در مدت زمان طولانی برگزاری مسابقات، گفت: در سالهای گذشته هر شرکت کننده همراه با یک مربی که در داوری همکاری می کرد، حضور داشت و تقسیم کار صورت می گرفت اما متاسفانه در سال جاری به دلیل شیوع بیماری کرونا امکان حضور داوران بیشتر فراهم نشد .
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تعداد شرکت کنندگان 18نفر است و تنها 5داور در مسابقات حضور داریم، مسلما تست غذا و انتخاب گزینه بهتر، دشوارو زمان بر بود که سعی کردیم به نحو احسن انجام دهیم.
دهقان ابراز امیدواری کرد که برگزاری نوزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در رشته آشپزی سبب ترویج و فرهنگ سازی درست در زمینه طبخ غذای سالم شود.
وی بر نقش رسانهها در آموزش عمومی طبخ غذای سالم تاکید کرد و افزود:علاقه مند به ترویج غذاهای سنتی مازندرانی در جامعه است که متاسفانه طبخ برخی از آنها در حال کم رنگ شدن است.
این مدرس آشپزی با بیان اینکه در آموزشگاه خود طبخ غذای سنتی را آموزش میدهد، اضافه کرد: دربخش آموزش، حتما کیفیت غذا را از لحاظ مواد افزودنی در تامین سلامت جامعه را در نظر میگیرد.