به گزارش ندای تجن به نقل از روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران، سيد حسين درويشي مدیرکل گفت: به دلیل جدید بودن مشاغل، این نیاز از طریق نیروهای با تجربه و کارکشته گذشته رفع نمیشود، زیرا مهارت این نیروی کار متناسب با صنعت گذشته است. بنابراین صنايع در حال رشد به نیروهای جوان، تازه نفس و متخصص نیاز دارد تا بتوانند با مهارتهای خاص در این حوزه فعالیت خود را به دنیایی متحول و نوین تبدیل کنند.
وی ادامه داد: با این رویکرد نیاز صنعت به آموزش پرسنل به خوبی نمایان شده و بر اساس تدابير دولت سيزدهم ، وزير تعاون كار و رفاه اجتماعي و رياست سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور مبني بر كوتاه نمودن زمان صدور مجوز ، اداه كل آموزش فني و حرفه اي مازندران اقدام به صدور ۳۵ مجوز تاسيس مراكز جوار كارگاهي و بين كارگاهي از تاريخ ۱۳تا ۳۰آذرماه سال جاری کرد.
درويشي گفت : از ابتداي سالجاري تا آذرماه فقط ۱۵ مجوز صادر شده بود كه با كوتاه كردن فرايندهاي اداري ، رايزني هاي لازم در صنايع و صنوف استان ، توانستيم به رشد مطلوب در اين برنامه برسيم تا صنايع استان بتوانند نسبت به تربيت و توليد نيروي كار ماهر به روش مستقيم آموزش در جوار كارگاههاي خود بپردازند.
وي در خاتمه گفت : بطور كل ۵۰ مجوز صادرشده از سوي اداره كل آموزش فني و حرفه اي مازندران از ابتداي سالجاري تاكنون داراي اعتبارهاي متفاوت بوده كه شامل ۲۷ مجوز سه ساله و ۲۳ محوز يكساله مي باشد .