گذر از تنش آبی در گرو کار جهادی و مدیریت در میدان و شبانه روزی مسئولین است/ نشا برنج در 18هزار و 234 هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان ساری انجام شده است
گذر از تنش آبی در گرو کار جهادی و مدیریت در میدان و شبانه روزی مسئولین است/ نشا برنج در 18هزار و 234 هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان ساری انجام شده است
جلسه بررسی آخرین وضعیت آب شرب شهرستان ساری به ریاست نوبخت فرماندار مرکز استان و با حضور زارعی و بابایی نمایندگان مجلس شورای اسلامی، برارزاده مدیرکل آبفا استان مازندران، داودیان مدیرکل آب منطقه ای استان مازندران، قبادی شهردار ساری، بخشداران و جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی برگزار شد. ‎

به گزارش ندای تجن به نقل از روابط عمومی فرماندار شهرستان ساری، محمدعلی نوبخت در جلسه بررسی آخرین وضعیت آب شرب شهرستان ساری ضمن تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق(ع) و گرامیداشت 1200 شهید شهرستان ساری گفت: سلامت، کیفیت و تامین آب شربِ پایدار، خط قرمز دولت سیزدهم در شهرستان ساری است و در این حوزه با احدی تعارف نخواهیم داشت.

مقام عالی دولت در مرکز مازندران با اشاره به اینکه منابع آبی شهرستان ساری در وضعیت مطلوب 545 میلیون مترمکعب است در حالی که در حال حاضر در سال جاری این وضعیت به میزان 247 میلیون مترمکعب است گفت: در جهت رفع چالش های موجود، تسریع در بهسازی سردهنه های سنتی و لاینینگ کانلهای انتقال و توزیع آب، نصب کنتورهای هوشمند در چاههای کشاورزی جهت جلوگیری از برداشت غیرمجاز و تامین اعتبار به منظور بهسازی و لایروبی آبندان ها در دستور کار قرار دارد.

وی در ادامه کار جهادی و شبانه روزی را از شاخصه های دولت مردمی سیزدهم خواند و گفت: گذر از تنش آبی در گرو کار جهادی و مدیریت در میدان و شبانه روزی مسئولین است.

محمدعلی نوبخت در ادامه اظهار کرد: شناسنامه و آخرین وضعیت آب شرب، ظرفیتها (اعم از آبندان، قنات، چاه و چشمه)، مشکلات و نیازمندی های بخش های مختلف شهرستان ساری تهیه شده است و براساس الویت بندی و برنامه ریزی مناسب در جهت رفع آن اقدام خواهیم کرد.

وی شهرستان ساری را دارای 25332 هکتار اراضی قابل کشت کشاورزی دانست افزود: نشا برنج در 18234 هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان ساری انجام شده است.

فرماندار شهرستان ساری در ادامه یکی از دلایل مخالفت با طرح موضوع تبادل آب بین حوضه ای را کاهش و کمبود منابع و ذخایر آبی شهرستان ساری به دلیل تغییرات اقلیمی، سیاست گذاری های غلط در گذشته و مدیریت سنتی حوزه آب و کشاورزی عنوان کرد و افزود: با اجرای شیوه های نوین مدیریت منابع آب در کنار رعایت الگوی مصرف، نیازمند همدلی، همراهی و تعامل مردم و مسئولین است.

در پایان اعضای جلسه به بررسی آخرین وضعیت عملیات اجرایی سد زارم رود، پیگیری و تکمیل مطالعات سد چرگت، عملیات اجرایی شدن طرح جامع آبرسانی بخش دودانگه( مجتمع بندرج) و عملیات اجرای خط انتقال از عالیواک تا ایستگاه مرکزی پرداختند.

عکس تزیینی اتس و متعلق به آقای مهر علی رهنمای است