آمادگی استان مازندران برای صادرات مرغ در سال جاری
آمادگی استان مازندران برای صادرات مرغ در سال جاری
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: روند افزایشی تولید گوشت مرغ در سال گذشته در استان مازندران همگام با کشور انجام شده تا در سال جاری نیز صادرات گوشت مرغ به کشورهای همسایه انجام شود.


به گزارش ندای تجن به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمدمهدی عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: استان مازندران از قطب های تولید محصولات کشاورزی کشور محسوب می شود و زنجیره های متنوعی در بخش های مختلف اعم از تولید گوشت قرمز، لبنیات، مرغ و فرآورده های گوشتی دارد.
وی افزود: مهمترین زنجیره های دامی مازندران، زنجیره های طیور است، استان مازندران ۱۲ درصد از تولید گوشت، ۲۷ درصد تولید جوجه یک روزه و ۵۰ درصد از ظرفیت جوجه کشی های کشور را دارا است.
عباس زاده در ادامه خاطرنشان کرد: روند افزایشی تولید گوشت مرغ در سال گذشته در استان مازندران همگام با کشور انجام شده تا در سال جاری نیز صادرات گوشت مرغ به کشورهای همسایه انجام شود.
وی افزود: کشورهای هدف صادراتی عراق و کشورهای عضو اوراسیا هستند.