بازآفرینی و تحول در مبلمان شهری یک ضرورت اساسی برای زیست در دنیای آینده است / مسئولان ملی، مازندران را یک کشور ببینند
بازآفرینی و تحول در مبلمان شهری یک ضرورت اساسی برای زیست در دنیای آینده است / مسئولان ملی، مازندران را یک کشور ببینند
حسینی پور با بیان این که نمی توان بدون تحول بنیادین در مبلمان شهری از جهان آینده سهم داشت، گفت: اگر قرار است مازندران را به محور گردشگری جهان اسلام تبدیل کنیم حتما به تحولات اساسی در المان های شهری نیازمند هستیم. ‎

به گزارش ندای تجن به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، سیدمحمود حسینی پور در جلسه ستاد بازآفرینی استان ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س)، گفت: اگر چراغ هدایت اسلام بعد از ۱۴۰۰ سال روز به روز درخشان تر است و بیرق آن در اهتزاز؛ به لطف عنایت الهی و جهاد تبیینی است که در سایه شخصیت بزرگ آن حضرت و تفکر زینبی صورت گرفت. این تفکر زاینده و پویا، راه ایستادگی جبهه حق مقابل جریان باطل است.

استاندار بااشاره به موضوع جلسه، تاکید کرد: بازآفرینی شهری حتما باید دارای اهداف بلند و راهبردی باشد اگر آسیب شناسی از مجموعه اقدامات که در این سالها انجام شد، صورت گیرد، مشخص می شود که نگاه راهبردی در این حوزه حاکم نبوده است و براساس نیاز مقطعی اقداماتی انجام شده و مقوله بازآفرینی شهری عقیم مانده و مهم ترین معضل شهر ساری بافت های فرسوده است.

وی بابیان این که با فضای فعلی بنظر می رسد ما در مسیر واقعی ریل گذاری شده برای بازآفرینی حرکت نمی کنیم، ادامه داد: توجه به بافت فرسوده درکناربرنامه علمی و اصولی، نیازمند یک اراده و تفکر جهادی است.

نماینده عالی دولت در استان، در بخش دیگری از سخنان خود بااشاره به این که هدف‌گذاری آتی کشور تولیدات کشاورزی در مازندران است، تصریح کرد: باید بدانیم هدف‌گذاری دولت در مازندران با ساخت و ساز در اراضی کشاورزی میسر نمی شود.

حسینی پور با بیان این که در تمامی شهرهای مازندران توجه ویژه به سیاست های تشویقی نوسازی محلات نشده است و این مشکل در کل کشور وجود دارد، افزود: قطار نوسازی بافت های فرسوده با تغییر نگا و فرهنگ و نفس کشیدن در فضای مدرن زیستی میسر می شود.

استاندار با اشاره به این که باید برخلاف جریان فکری حاکم در این حوزه طی سال ها؛ باید شاخص های نوسازی را به درستی به مردم معرفی کنیم، اضافه کرد: بخش خصوصی به عنوان یک ظرفیت بسیار موثر در این حوزه باید بهره گیری شود.

وی ادامه داد: تحول در مبلمان شهری یک ضرورت اساسی برای زیست در دنیای آینده است، اگر قرار است مازندران را به محور گردشگری جهان اسلام تبدیل کنیم حتما به تحولات بنیادی در المان های شهری نیازمند هستیم.

حسینی پور اظهار کرد: آمایش دقیقی در حوزه ساخت و سازها نداشتیم و مسایل مهمی همچون ایمنی و امنیت مورد توجه قرار نگرفته است و امروز شاهد این هستیم که به دلیل نیازهای درآمدی، شهرداری ها با بحران های مختلف شهری مواجه هستند و در این بستر هویت فرهنگی و زیستی استان نادیده گرفته شد.

وی افزود: انتظار ما این است که مسوولان ملی، مازندران را یک کشور ببینند زیرا از تمامی استان ها بخشی از آن ها در مازندران منزل دارند و سکونت می کنند. اگر بخواهیم با بودجه استانی خدمات ملی ارایه بدهیم از توان استان خارج است.

وی همچنین تاکید کرد: لازم است بعضی از قوانین برای همه استان ها یکسان دیده نشود زیرا اجرای آن ممکن نیست. موضوع زمین و محدودیت زمین از مهمترین مشکلات است که باید در این مسئله تخصیص و برشی در قانون دیده شود.