افزایش 29 درصدی مصدومین ناشی از سگ گرفتگی طی پنج ماه امسال
افزایش 29 درصدی مصدومین ناشی از سگ گرفتگی طی پنج ماه امسال
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: طی پنج ماه امسال 66 مصدوم ناشی از گازگرفتگی سگ برای بررسی صدمات و جراحات به پزشکی قانونی مراجعه کردندکه این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 29 درصد افزایش داشت.


ندای تجن- به گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی استان مازندران ، علی عباسی با بیان اینکه که از این موارد 47 نفر مرد و مابقی زن هستند، افزود: بیشترین سن مصدومین ناشی از گاز گرفتگی سگ بین 31 تا 40 سال با 13 نفر و کمترین سن 51 تا 60 سال با 6 نفر گزارش شده است.

تنکابن بیشترین گاز گرفتگی سگ
مدیرکل پزشکی قانونی استان تصریح کرد: بر اساس آمار ارجاعی از مراکز استان بیشترین آمار گاز گرفتگی سگ مربوط به شهرستان‌های تنکابن با 13 ، قائمشهر و آمل هر کدام با 9مورد و کمترین آن مربوط به شهرستان‌های عباس آباد، کلاردشت ، بابلسر و میاندرود هر کدام با یک مورد گزارش شده است.

گفتنی است در سال گذشته (هزار و چهارصد و دو) 123مصدوم ناشی از گاز گرفتگی سگ برای بررسی صدمات و جراحات به پزشکی قانونی مراجعه کردند که 87 نفر مرد و ما بقی زن هستند.
پایان پیام