هوا معتدل و خنک می‌شود
هوا معتدل و خنک می‌شود
در هفته جاری دمای هوا کاهش می یابد و هوا خنک تر می شود.

ندای تجن_ براساس تجزیه و تحلیل آخرین نقشه‌هاي پيـش‌يابـي هواشناسـي، وضعيت جوي استان مازندران از روز یک‌شنبه 19/5/1404 تا شنبه 25/5/1404 به شرح زير پيش‌‏بيني می‌شود.

امروز یک‌شنبه آسمان نیمه ابری همراه با کاهش نسبی شدت گرما- اواخر وقت با افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده واحتمال رعدوبرق همراه ایت.

فردا دوشنبه نیز آسمانی نیمه ابری تا ابری همراه با کاهش دما، وزش باد و رگبار و رعدوبرق پراکنده خواهیم داست که در روز سه شنبه آسمانی صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش نسبی دما – در بعدازظهر و شب با افزایش ابر در ارتفاعات استان با رگبار پراکنده همراه است.

در روز چهارشنبه آسمانی نیمه ابری تا ابری همراه با کاهش نسبی دما، وزش باد و گاهی با رگبار و رعدوبرق پیش بینی شد که در روز پنج شنبه آسمانی نیمه ابری در بعدازظهر و شب با افزایش ابر در ارتفاعات استان با رگبار و رعدوبرق پراکنده خواهبم داشت.

در روزهای جمعه وشنبه نیز آسمانی نیمه ابری گاهی ابری همراه با رگبار و رعدوبرق پراکنده و وزش باد پیش بینی شد.

  • منبع خبر : روابط عمومی