کشف و ضبط ۲٠٢ ماینر غیرمجاز در سوادکوه شمالی
کشف و ضبط ۲٠٢ ماینر غیرمجاز در سوادکوه شمالی
سازمان اطلاعات سپاه استان مازندران در ادامه اقدامات جدی خود برای مقابله با سوءاستفاده از منابع ملی و برق یارانه‌ای، از کشف یک مزرعه بزرگ استخراج رمز ارز غیرمجاز در شهر شیرگاه شهرستان سوادکوه شمالی خبر داد.

ندای تجن-در این عملیات موفقیت‌آمیز، *۲٠٢ دستگاه ماینر غیرمجاز* کشف و ضبط شد. مقامات اعلام کردند که این حجم مصرف برق، معادل *مصرف برق حداقل ۷۰۰ خانوار مسکونی معمولی* بوده و تأثیرات مخربی بر شبکه توزیع برق استان گذاشته است.

مهندس حسینی کارنامی ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق مازندران،* با تأکید بر خسارات ناشی از این پدیده، اظهار داشت: «استخراج غیرمجاز رمزارز، علاوه بر تحمیل هزینه‌های سنگین بر شبکه، باعث بروز *اختلال جدی در خدمت‌رسانی به مردم و صنایع* می‌شود.»

این کشف حاصل همکاری و ورود جدی سازمان اطلاعات سپاه مازندران با واحدهای عملیاتی شرکت توزیع برق بوده است. پرونده متخلفان جهت برخورد قاطع به مراجع قضایی ارجاع شده است.