نظارت بر کشتار بیش از 16 هزار تن مرغ در کشتارگاه‌های طیور استان مازندران
نظارت بر کشتار بیش از 16 هزار تن مرغ در کشتارگاه‌های طیور استان مازندران
سرپرست معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی از کشتار 9 میلیون و 343 هزار 686 قطعه مرغ و استحصال 16 میلیون 50 هزار 543 کیلوگرم گوشت در مدت یک ماه از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش ندای تجن به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی مازندران دکتر عبدالرضا حسین زاده سرپرست معاونت سلامت این اداره کل با اعلام این خبر افزود: استان مازندران با توجه به همسایگی با استان تهران، بخش زیادی از مرغ تازه بازار این استان را تأمین می‌کند از این رو تمام کشتارگاه‌‌ها با توجه نیاز استان‌های مازندران و تهران با ظرفیت کامل نسبت به تأمین مرغ مورد نیاز شب عید و ماه مبارک رمضان اقدام کردند.

وی ضمن قدردانی از مدیران کشتارگاه‌های و انجمن کشتارگاه‌های استان جهت همکاری با ناظرین بهداشتی بخش دولتی افزود: طی بازدید مستمر و کشیک‌های همکاران اداره نظارت در ستاد و شهرستان‌ها 65 هزار 424 قطعه معادل 156 هزار 150 کیلوگرم به دلایل مختلف بهداشتی ضبط و معدوم شدند.

حسین زاده با اشاره به وظیفه ذاتی سازمان دامپزشکی تاکید کرد همکاران دامپزشکی استان از هیچ کوتاهی که سلامت مردم را به خطر اندازد نخواهند گذشت و همچنین از مردم دعوت کرد تا جهت خرید مرغ از مراکز عرضه مجاز و مرغ‌هایی با بسته بندی معتبر و برچسب سازمان دامپزشکی خریداری نمایند و در صورت مشاهده تخلف حتماً با شماره اداره دامپزشکی شهرستان‌ها و یا با سامانه ارتباط مردمی 1512 تماس حاصل فرمایند.