به گزارش ندای تجن- مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران در دومین جلسه شورای اداری استان که در تاریخ 9خردادماه در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد با بیان اینکه تقریبا در سطح کشور مقدار 20 هزار مگاوات برق کمبود داریم، گفت:در استان تعداد 1میلیون و 700هزار مشترک داریم که برای تامین برق مشترکین باید 4هزار […]
به گزارش ندای تجن- مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران در دومین جلسه شورای اداری استان که در تاریخ 9خردادماه در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد با بیان اینکه تقریبا در سطح کشور مقدار 20 هزار مگاوات برق کمبود داریم، گفت:در استان تعداد 1میلیون و 700هزار مشترک داریم که برای تامین برق مشترکین باید 4هزار و 500مگاوات انرژی نیاز داریم .
سید کاظم حسینی کارنامی با اشاره به اینکه در حال حاضر میزان 2 هزار و 700 مگاوات در استان تولید برق داریم، ادامه داد:از این میزان دو واحد نیروگاه گازی که هر کدام به میزان 183مگاوات می باشند با تلاش استاندار در سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی با بیان اینکه بهره برداری از نیروگاه ها به افزاشی تولید در مازندران یاری رساند، افزود:مجموع تولید این دو واحد نیروگاه گازی تقریبا 400مگاوات به ظرفیت تولید برق در استان افزود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با توجه به کمبود تولید برق در کشور، گفت: 3روش برای جبران کمبود برق داریم که با افزاشی ظرفیت نیروگاه هاو مصرف بهینه برق و مدیریت بار مصرفی انجام می شود.
حسینی کارنامی با بیان اینکه افزایش تولید برق در بخش های مختلف با مدیریت استانداردر حال انجام است، ادامه داد:نیروگاه انرژی خورشیدی نیز در شهرستان کجور به بهره برداری رسید و نیروگاه دیگری در انارمرز هم در حال بهره برداری است.
وی با اشاره به اینکه مصرف بهینه انرؤی بهترین راه کار جبران کمبود تولید برق در استان است، گفت:مدیریت برق در بانک ها و ادارات با کاهش 30 درصدی مصرف برق در ساعات اداری و بعد از ساعت اداری نیز میزان 70 درصد کاهش داشته باشند.
حسینی با بیان اینکه در مدیریت بار مصرف صنایع 16 ساعت مصرف دارند و قابل کنترل است، افزود:در بخش خانگی و تجاری نیز برق خوش نشین ها وپرمصرف هارا کنترل می کنیم، برای تعداد 25 واحد تجاری را کنتور هوشمند بستیم.
وی از مشترکان خانگی خواست تا میزان درجه کولر را به 25 درجه برسانند تا در مصرف برق صرفه جویی شود.
حسینی گفت: از فرمانداران میخواهیم تا تجهیزات برقی مصرفی در ساختمان فرمانداری را به دیزلژنراتور متصل کنند تا در پیک برق با مشکل مواجه نشویم.




